Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.169
% 0.41
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.169
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Cardano ve Dogecoin İçin Dev Metrik Sinyali Verdi!

Piyasa değerine göre 7. sırada olan Cardano (ADA) ve 12. sırada olan Dogecoin (DOGE) önemli bir metriğe göre “undervalued” konumdalar. Diğer bir deyişle şuanda bu iki popüler altcoin projesinin olması gerekenden düşük değerde olduğu ileri sürülüyor. Bu iddiaların üzerine inşa edildiği metrik en son XRP fiyat artışını doğru bir şekilde öngördüğü için önceki verilere göre başarılı olarak kabul edilebilir. Detaylar coinmuhendisi.com’da.

Cardano ve Dogecoin “düşük değerli” mi?

Popüler altcoin projlerinden Cardano ve Dogecoin şu anda bu metriğe göre “olması gerekenden daha düşük değerli.” Bir kripto analisti tarafından yayınlanan Santiment MVRV göstergesine göre, en iyi kripto para birimleri Cardano ve Dogecoin şu anda son fiyatlarla “değeri düşük” görünüyor.

Bu yazının kaleme alındığı zamanda ADA 1,20 dolardan işlem görürken, Dogecoin yazım zamanında 0,159 dolardan işlem görüyordu. MVRV veya Piyasa Değeri ile Gerçekleşen Değer, kripto para yatırımcılarının belirli bir varlığın fiyatının hakkaniyetli bir şekilde belirlemesine olanak tanıyan bir orandır. MVRV, bağımsız bir metrik olarak piyasa tepelerini ve diplerini belirlemek için kullanılır. MVRV oranı ne kadar düşük olursa, bu anahtar endeks, satın alınan önceki adreslerin ortalama kârını veya zararını hesapladığı için, yukarı yönlü fiyat hareketi olasılığı o kadar yüksek olur.

Cardano, akıllı sözleşmeler için halka açık bir blockchain platformu çalıştırmayı amaçlayan bir kripto para birimi ağı ve açık kaynaklı bir proje. Son dönemde birçok övgünün yanı sıra bazı eleştiriler de almış durumda. Buna rağmen Cardano için, ADA’yı son 365 gün içinde edinen adreslerin kar veya zararını ölçen MVRV 365D, ADA sahiplerinin ortalama -26’lık bir kayıpta oturduğunu gösteriyor. Bu on-chain ölçüm şu anda -%36’da seyrediyor. Aynı metrik fenomen meme coin olan Dogecoin‘in “fırsat bölgesinde” oturduğunu da gösteriyor.

Balinalar olarak da bilinen büyük kripto para sahiplerinin sahip oldukları portföylerini büyütmek için “kan banyosu” dönemlerini seçtikleri bilinen bir husus. Düzeltme ve konsolidasyon dönemlerinde sıkça tekrar eden bu pratik, alınan bilgilere göre ADA tokeni meraklısı balinalar tarafından tekrarlanmış görünüyor. WhaleStats verilerine göre Cardano, BSC balinaları tarafından satın alınan ilk 10 token arasında geri dönüş yaptı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir