Kriptolar:
29174
Bitcoin:
$62.803
% 0.88
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.34
Piyasa Değeri:
$2.30 T
% 0.50
Korku & Açgözlülük:
74 / 100
Bitcoin:
$ 62.803
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.30 T

Cardano ve Bu Altcoin’den Müjde: Dev Borsayla El Sıkıştılar!

Cardano ve Polkadot ETP’leri bugün Frankfurt Menkul Kıymetler Borsası’nda piyasaya çıktı. DeFi Technologies, bağlı kuruluşu Valour aracılığıyla Frankfurt Menkul Kıymetler Borsasında, Polkadot (DOT) ve Cardano (ADA) ETP (exchange-traded products) işlemleri için onay aldı. Ayrıntılar Coinmuhendisi.com‘da.

Cardano ve Polkadot için önemli gün

Şirket, yaptığı basın açıklamasında ürünün Valor Polkadot (DOT) EUR ve Valor Cardano (ADA) EUR olarak adlandırılacağını belirtti. ETP’lerde alım satım 14 Şubat 2022 Pazartesi günü itibariyle başladı. Valor Polkadot (DOT) EUR ETP, DOT değerini izleyecek. Bu işlem, network, Ethereum Sanal Makinesini parachain ağına entegre etmek gibi önemli bir gelişmeye başladıktan sonra geliyor. Buna ek olarak, Valor Cardano (ADA) EUR ETP, Cardano (ADA)’nın performansını izleyecek. Şirket, ürünü piyasaya sürmenin itici gücü olarak Cardano (ADA)’nun maliyet etkinliği seçimini gösterdi. İki yatırım aracı, Valor Uniswap (UNI), Solana (SOL) ETP’ler, Bitcoin Zero ve Valor Ethereum Zero ürünleri dahil olmak üzere Varlour’un mevcut ürün portföyüne ekleniyor.

DeFi Technologies‘e göre ürün, Polkadot ve Cardano ağlarına yatırım yapmak isteyen perakende ve kurumsal yatırımcıları hedefliyor. Ürünlerin alım satımını yaparak, yatırımcılar da rahatlıkla hisse satın alabilecekler. Ayrıca Valor CEO’su Tommy Fransson, ürün lansmanının artan ilgiye dayandığını belirtti. Fransson şöyle diyor:

Boerse Frankfurt’taki bu listeler aracılığıyla geniş Alman pazarındaki ürün tekliflerimizi genişletiyoruz. Valor Polkadot ve Cardano’nun zaten listelendiği İskandinavya’da bu kripto varlıklara büyük ilgi gördük. Avrupa çapında daha fazla yatırımcıyı önde gelen endüstri ETP’lerine erişmeleri için güçlendirmeyi dört gözle bekliyoruz.

Son aylarda, İsviçre merkezli Valor, kripto ile ilgili çeşitli ürünlerin lansmanını hızlandırdı. Örneğin, geçen yıl Ekim ayında şirket, merkezi olmayan borsa Uniswap‘ın tokenini izleyerek dünyanın ilk borsada işlem gören ürününü (ETP) piyasaya sürmeyi planladığını duyurdu. Ürünler ayrıca şirketin finansal sonuçlarını da etkiledi. Kasım 2021 itibariyle şirket, ürünlerinin NGM ve Frankfurt borsalarında alım satımından kaynaklanan yönetim altındaki varlıklarda 370 milyon doları aşmıştı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir