Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.805
% 1.48
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.805
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Cardano Tabanlı Bu Altcoin, 2 Ünlü Borsaya Giriyor!

Cardano (ADA) blockchainindeki bir DeFi ekosistemi olan Revuto, REVU tokeninin KuCoin ve Gate.io tarafından listelendiğini paylaşıyor. REVU, Cardano’nun ekosisteminin en üst ligdeki ana akım merkezi borsalarda yayınlanan ilk varlığı oldu. Bu listeleme, likidite girişini Cardano tabanlı ürünlere yönlendiriyor. Detayalar coinmuhendisi.com’da.

Cardano tabanlı altcoin için önemli aşama

REVU, KuCoin ve Gate.io’ya girdi, işlemler 7 Ocak 2022’de başlıyor. Cardano (ADA) blockchaininin fırsatlarından yararlanmak için tasarlanmış entegre bir ödeme dApp’i olan Reuto (REVU) ekibi tarafından paylaşılan basın açıklamasına göre, token büyük CEX’ler KuCoin ve Gate.io yolunda.

Revuto’nun CEO’su ve kurucu ortağı Vedran Vukman, bu liste duyurusunun 2021’in 4. çeyreğinde ekibi tarafından imzalanan çok önemli ortaklıklardan sonra geldiğini vurguluyor ve şunları söylüyor:

İlk ICO olmamızın, 1. Cardano lite cüzdanını yayınlamamızın ve büyümemizle rekorlar kırmamızın ardından REVU ile yeniden tarih yazmaktan gurur duyuyoruz. Şimdi 1. kademe CEX’ler, KuCoin ve Gate.io’da ilk listeleyen biziz. Ayrıca kurumsal düzeyde likidite çözümleri için Skynet Trading ile ortaklık kurduk.

KuCoin ve Gate.io şu anda toplam işlem hacmine göre güvenilir likidite puanına sahip en iyi merkezi borsalar sıralamasında 5. ve 7. sırada yer alıyor. KuCoin temsilcileri, spot işlem paketine yapılan bu harika ilaveyi memnuniyetle karşıladı ve “Kripto inovasyonunun ön saflarında yer almaktan gurur duyuyoruz ve REVU’yu listeleyen ilk kişi olmak tam da anlama geliyor” ifadesini kullandılar. Revuto (REVU), Cardano (ADA) platformunda en çok öne çıkan ürünlerden biri. Özel fonlamada 1,7 milyon dolar ve halka açık token satış turunda 10 milyon dolar topladı. Listeleme ve finansman duyuruları, Reuto’nun benimsenmesi ve kullanıcı tabanının patlayıcı büyümesini yansıtıyor. Ağustos 2021’den bu yana 300.000’den fazla kullanıcı hesaplarını kaydettirdi. Ayrıca, Dubai’deki son Dünya Blockchain Zirvesi sırasında protokol, en hızlı büyüyen tüketici ürünü için bir ödül kazandı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir