Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.697
% 2.85
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.697
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Cardano, Stake Oranlarında 8 Ayın En Düşük Seviyesinde

Geçtiğimiz ay Vasil yükseltmesini başarılı bir şekilde gerçekleştiren Cardano (ADA), stake değeri açısından 8 ayın en düşük seviyesine geriledi.

Akıllı sözleşme platformu, gündemi meşgul eden Vasil yükseltmesiyle yeni bir boyuta geçiş yaptı. Ancak kullanıcıların merakla ve heyecanla beklediği bu yükseltme, henüz meyvelerini veremedi. Fiyat istikrarı açısından genel piyasaya kafa tutamayan ADA, ağ aktivitelerinde de düşüşler yaşadı.

Cardano Ağındaki Stake Oranı Düşüyor

Cardano ağında, stake edilen coin’leri temsil eden toplam kilitli varlık (TVL) miktarında düşüş gerçekleşti. Mart ayından beri istikrarlı bir şekilde düşen stake miktarı, anlık olarak 8 ayın en düşük seviyesine ulaştı. Ayrıca stake edilen coin değeri, Ocak ayından sonra ilk kez 80 milyon doların altına geriledi.

Popüler akıllı sözleşme platformu ADA, toplam kilitli değer (TVL) verilerinde yaklaşık 76 milyon dolar civarında hareket ediyor. Bu veri, Mart ayındaki 326 milyon dolarlık değerin oldukça altında kaldı. Yaşanan 8 aylık düşüş zirvesi yaklaşık olarak yüzde 76‘ya tekabül ediyor.

TVL sıralamasında ADA, güçlü rakipleri BTC, ALGO, MATIC, AVAX gibi coin’lerin arkasında kalarak 27.sırada yer buldu. 32 milyar dolarlık TVL değeriyle Ethereum lider konumunda.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir