Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.479
% 0.36
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.479
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Cardano, Ripple ve ETH: Haftaya Bu Seviyeler Görülebilir!

Cardano, Ripple ve ETH, güçlü temel faktörlerin yanı sıra yukarı yönlü hamleleri tetikleyebilecek kritik teknik seviyelerde işlem görüyor.

Cardano fiyatı bir ralliye hazırlanıyor

WingRiders Disk ve Milkomeda ortaklığı yoluyla önde gelen stablecoin’ler USD Tether ve USD Coin’in gelmesiyle birlikte Cardano ağında on-chain aktivitede yakın zamanda bir artış oldu. Bu arada, Elon Musk’ın Twitter’ı ele geçirme girişimine yanıt olarak Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, Tesla CEO’suna merkezi olmayan bir sosyal medya platformu geliştirmesini tavsiye etti. Hoskinson, merkezi olmayan medya platformunun Bitcoin, Doge ve Cardano arasında cross chain olması gerektiğini önerdi.

Teknik kısımda, FXStreet analistleri ADA grafiğinde belirgin bir ralli görüyor. IntoTheBlock’tan alınan verilere dayanarak, Cardano için en önemli destek seviyesi 0,92 dolar civarında. Analistler düşüşün 0,80 dolara kadar derinleşebileceğini belirtiyor. Fiyatta %80’lik bir ralli öngören analistler, ters baş ve omuz formasyonun Cardano’nun fiyat rallisini hızlandırmasını bekliyor.

Ethereum fiyatı kırılma yolunda

Cardano’dan sonra, son iki hafta içinde büyük değer kaybeden Ethereum’a bakalım. FXStreet analistleri, şu anda 21 günlük SMA çizgisinin altında işlem gören Ethereum’un bir kırılma için hazır olduğuna inanıyor. Uygun kar alım seviyesi 3.700 dolar. Talep merkezi 2.900 dolara yükseldi ve kısa vadede Ethereum fiyatı 3.700 dolar hedefine ulaşabilir.

On-chain tarafında, Ethereum, gas ücretlerinde en büyük 30 günlük düşüşe tanık oldu ve yatırımcılar, bunun on-chain aktiviteyi artırabileceğine ve hacmin daha da artmasına neden olabileceğine inanıyor.

Ripple fiyat rallisi diğer altcoin’leri gölgede bırakabilir

coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere, Ripple-SEC davasının bu yıl sonuçlanması bekleniyor. Son gelişmelerde, başkan yargıç Sarah Netburn’ün eski SEC direktörü William Hinman’ın konuşmasını tüm tarafların erişebileceği (artık ayrıcalıklı değil) bir belge olarak ilan etmesi, Ripple için bir dönüm noktası olarak kabul edildi. 

Teknik kısımda, FXStreet analistleri, Ripple fiyatının 0,91 dolara ulaşmak için başka bir girişimde bulunabileceğini düşünüyor. 0,79 dolar seviyesi, Ripple’ın hedefe tırmanışında bir geri çekilmeyi izlemek için önemlidir, ancak altcoin 1 dolara giderken 0,80 dolar ve 0,91 dolar dirençle karşılaşabilir. Son olarak, kripto analisti Bob Mason, 100 günlük EMA’da 50 günlük EMA’yı daraltmanın 0,80 dolarlık bir hedefi tekrar harekete geçireceğini savunuyor. 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir