Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.608
% 0.36
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.608
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Cardano Mucidinden “ADA, Ripple, NFT ve Piyasa” Tahminleri!

Cardano’nun kurucusu, düzenleyicilerin 2022 ve sonrasında non fungible tokenları (NFT’ler) kısıtlama olasılığının yüksek olduğunu savundu. Charles Hoskinson; Ripple, Cardano’nun kripto parası ADA ve genel piyasaya yönelik düşüncelerini de aktardı.

Charles Hoskinson Ripple davasına yönelik düşüncelerini söyledi

Dünyanın önde gelen Blockchain projelerinden biri olan Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, 2021’in son gününde bazı düşüncelerini ortaya koydu. Bir saatlik YouTube videosunda canlı yayına geçerek geçmişi, bugünü ve geleceği konuştu. Cardano’nun ve bir bütün olarak endüstrinin geleceğine yönelik yorumlarını da aktardı. Hoskinson’ın videoda bahsettiği şeylerden biri, 2022’nin muhtemelen endüstri ve özellikle Cardano için en iyi yıllardan biri olacağı oldu. Ayrıca, piyasanın çok hızlı büyüdüğüne dikkat çekerek “bu kadar hızlı büyümenin iyi ya da kötü sonuçlarını bir endüstri olarak sindireceğiz” dedi.

Videoda yaptığı bazı tahminler arasında Ripple davası da yer alıyordu. “Muhtemelen Ripple davasıyla ilgili bir karara varacağız” derken, bu noktada Ripple’ın kazanacak gibi göründüğünün altını çizdi. coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Ripple ve ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) arasındaki yasal mücadele, SEC’nin Ripple’ın XRP olarak yasadışı menkul kıymet sattığını iddia etmesiyle 2020’nin Aralık ayında ortaya çıkmıştı.

Hoskinson, 2022 ve sonrasında, sektörde özellikle merkezi olmayan finans (DeFi) ve non fungible tokenları (NFT’ler) kısıtlayan çok sayıda düzenleyici katılım göreceğimizi söyledi. Initial Coin Offering (ICO’lar) ne olduğuna ve düzenleyicilerin 2018 ve 2019’da bunları nasıl hedef aldığına dair bir örnek verdi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir