Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.471
% 0.35
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.471
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Cardano Mucidi: LUNA Krizinden Binance ve Bunlar Sorumlu!

Yakın tarihli Twitter açıklamalarında Terra’nın mali destekçilerine değinen Charles Hoskinson, Cardano (ADA) için destek eksikliğini yineliyor ve girişim sermayelerini kınıyor.

Cardano kurucusu Binance, Coinbase ve Huobi dahil Terra’nın destekçilerini kınadı

Hoskinson, bazı şirketlerin risk sermayesi fonlarından diğerlerinden daha fazla yararlandığını iddia ederek kripto piyasasındaki kısmi VC bağlantısını bir kez daha eleştirdi. ADA fiyatındaki son düşüşüne rağmen, Charles Hoskinson, Terra’ya (LUNA) sponsor olan girişim sermayelerinin (VC’ler) kısmi bir listesini sağlamak için bugün Twitter’dan seslendi. Terra destekçileri listeleri, Cardano CEO’su tarafından “VC’nin kripto para alanındaki bağlantısı” hakkında bir hype ortamı için tasalardı, bu da projeler arasında ayrıma neden oluyor.

Terra projesinin yatırımcıları arasında Binance, Coinbase Ventures, Galaxy Digital, Huobi Capital, Polychain, Pantera Capital, Huobi Capital ve Hashed yer alıyor. Bu yatırımcılar bile Terra’nın birkaç gün içinde neredeyse 80 dolardan 0.000058 dolara düşmesini engelleyemedi.

Mike Novogratz ve Michael Arrington gibi bireysel taraftarlar da listede yer alıyor

Charles Hoskinson, Terra projesini destekleyen VC’lerin adlarını içeren bir resim sunarak şunları söyledi:

Sadece VC bağlantılarının bu alanda nasıl çalıştığını göstermek için aşağıda Luna’nın destekçilerinin kısa bir listesi bulunmaktadır.

Charles Hoskinson, VC’ler Cardano (ADA)’yu desteklemediği için eleştiriyor

Haber, Hoskinson’ın VC’lerden ve kripto medyasının Cardano projesine yönelik coşku eksikliğinden şikayet etmesinden sadece birkaç gün sonra geldi. Hoskinson bunu Twitter’da açıkladı ve Novogratz’ın kolunu LUNA dövmesiyle gösterdiği önceki mesajından alıntı yaptı:

VC’lerin ve kripto medyasının neden bazı altcoin’leri sevip de Cardano’yu küçümsediği konusunda sürekli kafam karıştı.

Topluluk desteğiyle Cardano hala iyi geliyor

Hoskinson’a göre Cardano’nun risk sermayedarları tarafından desteklenmemesine rağmen, proje zamanla ölçüldüğünde iyi performans gösteriyor. Hoskinson, son YouTube videosunda risk sermayedarlarından fon olmamasına rağmen Cardano topluluğunu projenin arkasında kaldıkları için övdü. Cardano’nun topluluk tarafından yönetilen ve katalizörler tarafından desteklenen 700 milyon dolarlık merkezi olmayan rezervinin ADA için yeterli olduğunu düşünüyor:

Cardano’nun girişim yatırımcısı olmadığını duydum (VC’ler). Kapitalizm tam olarak nedir? 700 milyon dolar, sizin, topluluk, kontrol ve her oylama turu gerçekleştiğinde, olağanüstü girişimlerin çoğunda daha fazla katılım ve oylama görüyoruz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir