Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$71.207
% 2.75
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 71.207
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Cardano Mucidi Cevapladı: Bu Altcoin Dolandırıcılık Mı?

Charles Hoskinson, bugünlerde hiçbir Cardano eleştirisini gözünden kaçırmıyor. Cardano CEO’su, yakın zamanda merkezi olmayan borsaları (DEX) eleştiren popüler bir kripto para birimi yorumcusu Ran Neuner’a sataştı. İşte detaylar…

Cardano (ADA) kurucusundan eleştirilere cevap

Kripto para alanında popüler olan Ran Neuner, en az umut vadeden kripto para birimlerini eleştirdi ve “Bugün kripto topluluğundaki en çok hype’lanan kripto paralardan bazılarına ve muhtemelen neden başaramayacaklarına değineceğiz,” diye tweet attı. Analizinde, Cradano’nun DEX’lerinin hızlı işlem yapamadıkları için verimli olmadığını savunuyor. Hoskinson, nesnel olarak yanlış olduğunu düşündüğü iddiaya yanıt olarak, ileti dizisinin canlı DEX işlemlerinin ekran görüntüleri ile spamlanmasını istedi. Neuner, aşağıdaki ifadeleri kullandı:

Hey @IOHK_Charles, videoda da söylediğim gibi, büyük bir hayranıyım ve aynı zamanda ADA sahibiyim, ancak bu DEX aslında bugün makul hacimde hızlı işlemler yapabiliyor. Lütfen  bana SundaeSwap demeyin.

Hoskinson ise Neuner’ın iddialarının yanlış bilgi olduğunu iddia ediyor. Twitter’dan alıntı yaparak “Sen neden bahsediyorsun? Cardano’daki Dex’ler bugün sundaeswap’ın piyasaya sürülmesinden daha fazla yük taşıyor ve ödeme süresi bir dakikanın altında. Özellikle Wingriders son derece hızlı çalışıyor. Yanlış bilgi yayıyorsunuz,” ifadelerini kullandı.

SundaeSwap’teki sorunlar nelerdi?

Neuner’in SundaeSwap’a yönelik endişeleri, eleştirileri ve şikayetleri çok sayıda olan platform kullanıcıları tarafından da yansıtıldı. Coinmuhendisi.com olarak daha önce de bildirdiğimiz üzere Cardano ağındaki ilk merkezi olmayan uygulama olan SundaeSwap, birkaç kez düşük performans gösterdi. Lansmanından sonra platformu test etmeye çalışan kullanıcılar, işlem yapmakta zorluk yaşadıklarını bildirdi.

Daha sonra ağ tıkanıklıkları geldi. SundaeSwap CEO’su Mateen Motavaf, sorunun Cardano ağındaki ağır yükün bir sonucu olduğu konusunda ısrar etse de, aksilikler 48 saat sonra bile devam etti. Bir kullanıcı, yavaş işlem hızının 70.000 dolar kaybetmesine neden olduğunu açıkladı. Bir diğeri, işlemin gerçekleşmesi için 12 saatten fazla beklediğini açıkladı. Bu sırada, Cardano’nun ADA tokenı yüzde 1.6’lık bir düşüş ile 0.78 dolardan el değiştiriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir