Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$63.908
% 1.53
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.908
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Cardano, MATIC ve XRP: Bu Seviyeler Geliyor!

Analistler Cardano fiyatı konusunda iyimserler ve ADA’da daha fazla düşüşten önce 0,90 dolara ulaşacağını tahmin ediyorlar. Bu arada analistler Polygon (MATIC) için ayı modelinin geçersiz kılınması için 1,326 dolara bir dokunuşun gerekli olduğunu belirtiyor. Analistlere göre Ripple (XRP) fiyatı, bir geri dönüşü tetiklemek için önceki ayın S2’sini destek olarak kullanan boğaları görüyor.

“Cardano fiyatı 0,90 dolar hedefine bakıyor”

Cardano fiyatı düşüşünü sürdürürken, büyük cüzdan adresleri ADA varlıklarını araştırıyor ve artırıyor. Bununla birlikte Coinmuhendisi.com haberlerinde yer verildiği üzere Santiment, büyük cüzdan adreslerinin son iki hafta içinde yaklaşık 200 milyon ADA tokeni biriktirdiğini ortaya çıkardı.

Santiment analistleri, büyük cüzdan yatırımcılarının Aralık 2021’de ADA varlıklarını bıraktığını bildiriyor. Bu yatırımcılar, ADA’da bir trend değişikliğini temsil eden iki hafta önce Cardano’yu satın almaya devam ettiler. Cardano ağında kilitlenen toplam değer, yakın zamanda 300 milyon doları aşarak, yatırımcı duyarlılığında DeFi protokollerine ve dApp’lere doğru bir kaymayı temsil ediyor. Ancak balinaların artan çekişine ve talebine rağmen Cardano fiyatı toparlanamadı.

Cardano anahtar balina adresleri

Cardano Blockchain’deki işlem hacmi aylık %14 arttı ve Ethereum katili yeni traderlar çekmeye devam ediyor. Kurumsal yatırımcılar Cardano konusunda iyimser ve Grayscale’in fonu aracılığıyla ADA satın alımlarını artırdılar.

Cardano Blockchain’deki yüksek işlem hacmi 100.000 dolar veya daha fazla. ADA Blockchain’deki balina aktivitesi, altcoin fiyatı için yükselişte.

FXStreet analistleri, Cardano’nun düşük aralığı olan 0,776 dolara bir düşüş öngörüyorlar. Ancak aynı zamanda fiyatın daha sonra 1,011 dolara yükselebileceğini kaydediyorlar Analistler, Cardano fiyat grafiğinde bir yükseliş farklılığı tespit ettiler.

“MATIC fiyatı keskin bir şekilde 0,70 dolara düşebilir”

Kripto analisti Tony M’ye göre, Polygon (MATIC) fiyatı, geçen haftanın düşüş hedef bölgesinde 1,10 dolarda kaldığı için ilgili sinyaller veriyor. Analist, ayıların, ek olarak fiyatları %30 aşağı gönderme gücüne sahip olabileceğini belirtiyor ve analizlerin şu yönde devam ediyor.

MATIC fiyatı şu anda 1,10 dolardan işlem görüyor, çünkü fiyat geçen ayın düşüş tahminlerine göre öngörülen düşüş hedef bölgeleri içinde konsolide oluyor. Polygon fiyat hareketini gözlemleyen ayılar, konsolidasyon, Nisan sonunda meydana gelen dik düşüş rallisinin orta yarısında boğalara izin vermeyi reddettiği için fiyatı çok daha düşük seviyelere göndermeye hazırlanıyor.

Piyasa koşulları devam ederse MATIC fiyatı düşmeye devam edebilir. İlk iki düşüşü çevreleyen bir Fibonacci projeksiyon aracı da 0,93 dolara ve potansiyel olarak 0,70 dolara bir düşüş öngörüyor. Düşen dalgaları incelediğimizde, MATIC fiyatının, görüntülenen orantılı düşüşü karşılamak için bir aşağı itici dalgaya daha ihtiyacı olduğu görülüyor. Traderlar, bir sonraki düşüş gerçekleşmeden önce daha fazla yan hareket beklemeli.

MATIC 2-saatlik grafik

Ayı modelinin geçersiz kılınması için 1,326 dolara bir dokunuş gerekli. Boğalar bu seviyeye dokunabilirse, düşüş trendi sona ermiş sayılır. Boğalar trendi yeniden ele geçirebilir ve fiyatları 1,05 dolara geri gönderebilir, bu da mevcut MATIC fiyatından %40’lık bir artış anlamına gelir.

Ripple (XRP), 0,73 doları tekrar ziyaret edecek

Ripple (XRP) fiyatı, piyasalar, bazı oran artışlarını zorlayabilecek, ancak riskli varlıklarda büyük bir satışı tetiklemeden biraz destekleyici bir güvercin FED aradığından, yükselişin zirvesinde. Kripto analist Filip L’ye göre, tahmin edilen bu senaryoyla, yatırımcılar oyun planını önden yürütüyor ve Çarşamba günkü Fed toplantısından sonra hisse senetleri ve kripto para birimlerinin daha da yükselmesi için ön pozisyon alıyorlar. Analist, XRP fiyatının, değerine 0,11 dolar ekleyerek daha da yükseleceğini tahmin ediyor ve analizlerini şöyle devam ediyor.

Ripple fiyatı, aşırı satım bölgesinde işlem gördükten sonra Göreceli Güç Endeksi yukarıya dönerken boğaların sahneye geri döndüğünü görüyor. Boğalar, ayıları 0,6264 doları sıkıştırarak ezdiğinden ve boğalar ayıları boğazlarından yakalarken, daha yüksek dipler yukarı yönlü yükseliş baskısı oluşturuyor. 0,67 dolardan yeni aylık pivota verimli bir şekilde geçebilecek daha yüksek bir patlama olabilir ve bu seviyeyi bir sonraki yükseliş için kullanabilir.

XRP fiyatı, RSI yalnızca 50 orta seviyesinin yakınında işlem göreceğinden, boğaların bu yeni aylık pivot etrafında herhangi bir kar elde etmekten kaçındığını görecek. Bu, rallide 0,7304 dolara yükselen ikinci bir ayağı tetikleyecek daha fazla yukarı yönlü alan anlamına geliyor. Bu seviye, daha önce ihlal edildiğinden hayati önem taşıyor. XRP fiyatı %20’nin üzerine çıktı, bu nedenle bu sefer tam bir ayrıştırma mantıklı olacaktır.

XRP günlük grafik

FED’in yarın akşam alacağı faiz kararı ile ciddi bir olay riski kapıda. Jerome Powell çok şahin çıkarsa ve FED faizleri yükseltirse, hisse senetleri ve kripto para birimleri ile riskli varlıklarda katliam beklenebilir. XRP de farklı olmayacak ve XRP fiyatının tereyağı ile sıcak bir bıçak gibi 0,5852 dolardan dilimleyecek. 0,5231 dolar veya 0,4799 dolarlık düşen bıçağı yakalamaya ve aşağı yönde daha da fazla alan açmaya çalışan boğalar olay yerinden kaçacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir