Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.283
% 3.40
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.283
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Cardano, MATIC ve DOT: Bu Seviyeler Kırılabilir!

Kripto para piyasası, Ukrayna’daki gelişmelerin olumsuz etkisini kırmaya çalışıyor. Macron’un seçilmesini takiben Avrupa Birliği tarafından gelen istikrar mesajlarının olumlu etkisi olması bekleniyordu. Ancak Pazar gecesinden bu yana, yatırımcılar riskten korunmaya çalışırken, dolar, kripto para birimleri de dahil olmak üzere tüm büyük para birimlerine karşı toparlanıyor. Coinmuhendisi.com olarak, Cardano (ADA), Polygon (MATIC) ve Polkadot (DOT) için yapılan fiyat analizlerini ve beklenen seviyeleri aktarıyoruz:

Cardano (ADA)

Cardano (ADA) fiyatı, 20 Nisan’da, 0.97 dolar seviyelerinde, 55 günlük Basit Hareketli Ortalama tarafından reddedildiği için hala baskı altında. O zamandan beri, daha fazla düşüş baskısı arttıkça Cardano fiyatı daha düşük işlem görüyor ve doların gücü düşüş ivmesini destekliyor. İlk düzeltme aşamasında ADA fiyatı 0,80 dolara düşecek ve Mart başında sunulan desteğe bakacak. Bu başarısız olursa, 15 Şubat 2021’e kadar uzanan bir seviye ile 0,69 dolara doğru devam etmesi beklenebilir. Başka bir yüzde 22 kayıpla, ADA fiyatı, yeni yılın neredeyse en düşük seviyesine inmek üzere. Bu gerçekleşirse, ayılar kar almada bir miktar güç kaybedecek.

Bu gelişmelerin yanında, iki büyük teknoloji şirketi Microsoft ve Alphabet, yukarı yönlü sürpriz yaparsa ve mevcut enflasyon zeminine karşı herhangi bir zayıflık belirtisi göstermezlerse, Nasdaq’ın birden fazla yüzde puanı yükseldiğini, bunun kripto para birimlerine yayılacağını ve Cardano fiyatının 1 doları tekrar ziyaret etmesiyle yükselişini sürdürmesi beklenebilir.

Polygon (MATIC)

MATIC fiyatı güçlü bir satış ile karşı karşıya. Hareketi öngören erken işaretler olabilir. MATIC fiyatı tamamen ayılar tarafından kontrol ediliyor görünüyor. Ayılar 4 saatlik grafikte güçlerini esnettikleri için, MATIC fiyatı düşüş trendine girdi. Ayılar, bu ayın düşüş tezinde belirtilen 1,15 dolar hedef bölgesine güvenle şarj olurken, trader’ların önümüzdeki birkaç saat içinde dipten alım yapmaları muhtemel.

MATIC grafiğindeli en önemli satış sinyali, 22 Nisan’da 50 günlük hareketli ortalamanın 1,50 dolarda reddedilmesi olabilir. Düşüş eğilimi, 1,15 dolarlık bir fiyat hedefini ve mevcut MATIC fiyat hareketinde görüntülenen ani düşüşü haklı çıkarabilir. 4 saatlik düşüş grafiğinin geçersiz kılınması, 1,56 doların üzerinde bir kapanış getirebilir. MATIC fiyatı bu fiyat bölgesini kırabilirse, 1,70 dolar hedefi tekrar masaya gelecek ve bu da mevcut MATIC fiyatından yüzde 35’lik bir artışla sonuçlanacaktır.

Polkadot (DOT)

Polkadot fiyatı önemli satış sinyalleri veriyor. Yatırımcılar şimdilik dipleri yakalamaya çalışmaktan kaçınmalıdır. Polkadot fiyatı, ayıların geri döndüğünü gösteriyor. DOT şuan Nisan’ın yeni en düşük seviyesini görmüş durumda. Boğalar bu ayın başlarında üçgen trend çizgisinde destek bulamadığı için Polkadot fiyatındaki düşüş görünümü her zaman korunmuştur.

4 saatlik grafikteki doji mumu, DOT yatırımcıları uzun vadeli hareket etmeye ikna etme girişimi olabilir. Şu an itibariyle, güçlü bir yukarı dönüşü destekleyecek hiçbir kanıt yok. Polkadot fiyatı, hacim göstergesinde klasik bir rampa paterni gösteriyor. Ek olarak, ayılar, 10 Nisan ile 12 Nisan arasındaki yüzde 15’lik düşüşte sergilenen gücü yansıtan büyük bir düşüş eğilimi gösteren mum yaptı. Mevcut fiyattan ilave yüzde15’lik bir düşüş, 14,50 doları hedefleyecektir. 4 Saatlik Grafik Düşüş senaryosunun geçersiz kılınması, 18.75 doların üzerinde bir kapanış anlamına gelebilir. Bu yükseliş olayı gerçekleşirse, Polkadot fiyatı 22 dolara yükselebilir ve bu da mevcut DOT fiyatından yaklaşık yüzde 30’luk bir artışa neden olabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir