Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.526
% 0.23
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.526
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Cardano Kurucusu Hoskinson, Bitcoin’i Yorumladı

Cardano kurucusu Charles Hoskinson, Proof of Stake algoritmasını öne çıkararak Bitcoin (BTC) hakkında yorum yaptı.

Input Output CEO’u ve Cardano kurucusu Hoskinson, YouTube canlı yayınında Bitcoin hakkındaki görüşlerini paylaştı. Konuşmanında ana odağında Bitcoin’in harcadığı enerji yer aldı.

Cardano Kurucusu Hoskinson’dan Bitcoin Değerlendirmesi

Charles Hoskinson, yaptığı YouTube yayınında, bundan beş yıl sonra ana zincirin dışında ana zincirde olduğundan daha fazla Bitcoin olacağını tahmin ettiğini söyledi.

Hoskinson, Bitcoin’in her türlü dApp, akıllı sözleşmeler ve hatta devletler tarafından kullanılacağına inanıyor. Bitcoin’in sağlam para politikasının faydalarını takdir etti. Ancak, diğer blok zincirlerinde çalışabilen en büyük kripto para biriminin sentetik versiyonları olduğunu göz önünde bulundurarak, enerji tüketen Proof of Stake algoritmasına gerek olmadığını belirtti.

Bitcoin’in yüksek miktarda enerji tüketmesinden şikayetçi olan Hoskinson, madencileri önümüzdeki 100 yıl boyunca ek 2 milyon para üretmek için bırakmanın iyi bir enerji yatırımı olmadığına inanıyor.

Hoskinson’un alternatif olarak örnek verdiği Ethereum tabanlı Bitcoin olan Wrapped Bitcoin (wBTC), şu anda 4.8 milyar dolarlık piyasa değeri ile 19. en büyük kripto para birimi olarak öne çıkıyor. Polkadot gibi diğer blok zincirlerinde Bitcoin’in (BTC) başka versiyonları da var, ancak daha az popülerler.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir