Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.566
% 1.65
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.566
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Cardano Ekibi Önemli Bir Duyuru Yaptı: Başlatıldı!

Cardano kurucusu Charles Hoskinson tarafından Haziran ayında yayınlanacağı doğrulanan Vasil hard fork öncesinde, Cardano ekibi önemli bir gelişmeyi daha duyurdu.

Cardano ekibi Hydra Heads yükseltmesini testnet’te başlattı

Hydra Heads, Cardano ekibi tarafından testnet’te başlatıldı. Ekip, uzun süredir beklenen Hydra yükseltmesi üzerinde önemli bir çalışma ortaya koydu. Cardano’nun CEO’su ve kurucusu Charles Hoskinson tarafından bugün yayınlanan bir ekran görüntüsüne göre, ekip halka açık Cardano testnet’te ilk Hydra sürümümü başarıyla yayınladı. Cardano’nun IOHK üyesi Sebastian Nagel:

Hydra teknik incelemesini ilk kez okuduktan bir yıl sonra, public testnet’te ilk Hydra Heads’i bugün açtık.

Daha önce kripto gazetecisi Laura Shin ile eğitim geçmişi hakkında hararetli bir tartışmaya dahil olan Cardano kurucusu, kişisel Twitter profilinde bu başarıyı övdü ve şunları yazdı:

Bu hedefe ulaşmak için Hydra ekibinden gerçekten memnunum. Bu, Cardano ekosisteminin en hızlı ve en etkili uygulamalı araştırmalarından biridir.

Hydra yükseltmesi yayına hazırlanıyor

ADA topluluğu, ağın birçok bölümünü iyileştirmesi beklendiği için bir katman-2 ölçeklendirme çözümü olan Hydra güncellemesini bekliyor. Şaşırtıcı bir şekilde, güncelleme, Ethereum’un parçalama (sharding) veya paralel Blockchain’leri ile birlikte karşılaştırılabilir, işlem ve akıllı sözleşme paralel işlemeyi mümkün kılacak. Cardano’nun geliştirme ekibi Hydra üzerinde önemli çalışmalar yaptı ve güncellemenin bu yıl içinde yayınlanması bekleniyor.

Ekip, Hydra’nın ikinci yayını için Ocak 2022’de uçtan uca bir node entegrasyonu yayınladı. ADA ekibi, geliştirmesi sırasında GitHub’a yaklaşık 3.057 yeni değişiklik yaptı, bu Hydra lansmanına doğru büyük bir adım. Hydra’nın piyasaya sürülmesinden sonra ADA fiyatını olumlu etkilemesi bekleniyor. Hydra’nın resmi olarak piyasaya sürülmesinden sonra, ADA fiyatının hızla artması ve yatırımcılara neşelenmesi için başka bir neden sağlamasının beklendiğini belirtmekte fayda var.

Bu konu hakkında, Charles Hoskinson, Vasil hard fork’un yürürlüğe girdiği Haziran’dan sonra büyük bir tsunami geleceğini iddia etmişti. Coinmühendisi.com olarak derlediğimiz açıklamalara buradan ulaşabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir