Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.333
% 0.05
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.333
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Cardano Balinaları Harekete Geçti: İşte Önemli Gelişmeler!

Piyasa değerine göre dokuzuncu sırada yer alan Cardano son 24 saatte yaklaşık yüzde 6 oranında değer kazanarak yazım zamanında 0.8546 dolar seviyelerinde işlem görüyor. Bu gelişmeye paralel olarak ADA balinaları hareketlenmeye başladılar. Konunun ayrıntıları Coinmühendisi.com ’da.

Cardano balinaları son 24 saatte daha aktif hale geldi

Popüler kripto istatistik ve analiz firması IntoTheBlock verilerine göre, Cardano balinaları, son 24 saat içinde daha aktif hale gelmeye başladılar. Bu tür büyük balina işlemlerindeki ani artışlar, genellikle, satın alan veya satan kurumsal oyuncular veya balinalar arasındaki yüksek aktiviteye işaret eder. Cardano (ADA) fiyat seviyeleri 7 Mart’ta 0,77 dolara yakın dip seviyelerine düştükten sonra şimdi toparlanmaya çalışıyor. Alınan son verilere göre ADA, 0,85 dolar seviyelerine kadar yükselmişti. Büyük balina işlemlerinden bahsetmek için transfer edilen miktarın 100.000 doları aşmış olması gerekiyor. Büyük bir işlem hacmi, belirli bir günde balinalar ve kurumsal oyuncular tarafından gerçekleştirilen toplam tutar hakkında bir fikir verir. Cardano ağı önemli bir büyümeye işaret ederken, balinalar olarak bilinen büyük yatırımcılar pazarlık peşinde görünüyor.

Cardano bağlamında balina hareketlerine bakacak olursak bir rekorla karşılaşıyoruz. Kripto analitik firması IntoTheBlock tarafından sağlanan verilere göre, 1 milyon ila 10 milyon token sahip adreslerin sahip olduğu miktar geçen hafta 12.47 milyar ADA’ya ulaşarak bir rekor seviyeye ulaştı. DefiLlama‘ya göre, Cardano ağında kilitli toplam değer çarpıcı bir şekilde tırmanarak 173,29 milyon dolarlık yeni bir zirveye ulaştı. Merkezi olmayan bir borsa (DEX) olan SundaeSwap, fonların %70’inden fazlasını elinde tutuyor.

ADA için olumlu gelişmeler

Konuya ilişkin olarak kripto borsalardan ardı ardına haberler gelmeye başladı. Popüler kripto paralardan Bitrue, gelişimini desteklemek için Cardano tabanlı DEX Wing Riders’a yatırım yaptığını açıkladı. Bitrue, Animoca Brands, MatrixPort, Spark Digital Capital ve Double Peak gibi diğer önemli yatırım şirketleri ile birlikte 50.000.000 dolarlık yatırım fonu aracılığıyla Cardano DEX’in özel finansman turuna katkıda bulunduğunu söyledi. Öte yandan ADA merkezli DEX AdaSwap geçtiğimiz günlerde, risk sermayesi şirketi iAngels ve “Wonderwoman” yıldızı Gal Gadot da dahil olmak üzere diğer birkaç yatırımcı tarafından yönetilen 2,6 milyon dolarlık bir bağış toplama çabasını duyurdu. Son olarak Minswap, Cardano ana ağında ilk çıkışını duyurdu. Kullanıcılar artık ödüller karşılığında likidite yatırabilir ve tokenleri merkezi olmayan bir şekilde takas edebilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir