Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.054
% 0.57
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.054
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Cardano (ADA), eToro kararının ardından düşüşe geçti

eToro’nun ABD’deki müşterileri için Cardano‘yu listeden çıkarma kararını açıklamasının ardından ADA fiyatı yüzde 9 oranında düşüş yaşadı. ADA tokenin fiyatı son üç aydaki en düşük fiyat olan 1,6 dolara kadar gerilemiş oldu. Token, Eylül başında 3 doların üzerine çıktıktan sonra düşüş eğilimine geçmişti. Yaşanan son düzeltmeye rağmen ADA 2021 yılında %800 yükseldi ve piyasa değeri 55,3 milyar dolardan fazla.

Cardano Kurucusu Hoskinson: “Düzenleyici çerçeveye ihtiyaç var.”

eToro, Salı gün aldığı kararla, ülkedeki düzenleyici sıkıntıları gerekçe göstererek ABD’deki kullanıcıları için ADA ve TRX‘i sınırlama kararı aldığını duyurdu.

eToro şu açıklamayı yaptı:

eToro, ABD’deki kullanıcıların 26 Aralık tarihinden itibaren bu tokenlerle yeni pozisyonlar açmasını kısıtlayacak ve 31 Aralık tarihinde ise stake işlemlerini sonlandıracak. Yapılan bir açıklama da mevcut pozisyonu olan kullanıcılara yönelikti. Açıklamada ADA ve TRX sahiplerinin ‘kullanıcıları mevcut pozisyonları satmaya zorlamıyoruz’ diyerek herhangi bir kısıtlama olmaksızın pozisyonlarını tasfiye etmelerine izin verileceği bildirildi.

Ticaret platformunun kararına yanıt olarak Cardano Kurucusu Charles Hoskinson, Twitter’da kripto paralar için “küresel bir düzenleyici standart” eksikliği olmadığı yönünde söylemlerde bulunduğu bir video yayımladı.

Hoskinson şu ifadeleri kullandı:

Buna ek olarak, Tron da kararın olumsuz etkisiyle karşı karşıya kaldı ve fiyatı %6 oranında düşüş yaşadı.

Bu makale ilk olarak Kripto Para Haber üzerinde yayımlanmıştır

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version