Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.424
% 1.18
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.424
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Bybit, Kripto Kışında Küçülmeye Gidiyor

Kripto borsası Bybit, yol haritasını güncelleyerek işten çıkarma başlatacağını duyurdu.

Kripto borsaları, risk sermayesi şirketleri ve blockchain geliştiricileri, zorlu kripto kışında ayakta durabilmek için çalışan sayısını azaltmak zorunda kalıyor. Aynı zamanda, potansiyel olarak görülen kripto sektöründe bunun tam tersini yaparak yeni lokasyonlarda ve pazarlarda ofisler açan şirketler de bulunuyor.

Bybit, İşten Çıkarma Başlatacağını Duyurdu

Bybit’in Kurucu Ortağı ve CEO’su Ben Zhou, ayı piyasası nedeniyle işgücünde keskin bir azalmayı içeren yeniden yapılanma planını duyurdu.

Ben Zhou, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, yüzde 30’un üzerindeki işten çıkarma ile ilgili durum ve detaylara yer verdi.

Zhou, yaklaşan küçülmeyi duyururken, işten çıkarma sürecini mümkün olduğunca sorunsuz hale getirme niyetini paylaştı. Yeniden yapılanmaya duyulan bu ihtiyacı dile getiren Zhou şunları söyledi:

“Bybit’in pazardaki yavaşlamayı yönetmek için doğru yapıya ve kaynaklara sahip olmasını ve önümüzdeki birçok fırsatı yakalamak için yeterince çevik olmasını sağlamak önemlidir.”

Etkilenen Bybit çalışanları için bu açıklama kötü bir haber olsa da Wu, çalışanların tazminat olarak üç aylık maaş alacağını bildirdi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir