Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.666
% 5.48
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.666
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Büyükleri Devirdi: Bu Altcoin, Balinaların Favorisi Oldu!

Lider altcoin balinalarını takip eden WhaleStats, kısa bir süre önce BabyDogeCoin’in (BABYDOGE) en büyük 1.000 Binance Smart Chain (BSC) cüzdanı arasında en çok işlem gören token haline geldiğini ortaya koydu. coinmuhendisi.com olarak detayları aktarıyoruz…

Altcoin, BSC balinalarının cüzdanında öne çıktı

Babydoge, BSC balinaları arasında en çok işlem gören token olarak ilk sırayı alarak bu konumdaki Ethereum’u devirdi. 2022’nin başlangıcından bu yana, Baby Doge Coin’in popülaritesi, bireysel yatırımcıların parayı Twitter’da tartışmasıyla ivme kazandı. Tokenın arkasındaki ekip, beş katrilyon Baby Doge Coin yakarak token sahiplerine yeni yıl hediyesi verdi. Bunun ardından, token, bireysel yatırımcılardan daha fazla ilgi görmüş gibi görünüyor. Haberin ardından BabyDogeCoin, 4 Ocak 2022’de coin’i elinde tutan yatırımcıların sayısı açısından Shiba Inu’yu (SHIB) geride bıraktı.

BabyDoge şu anda CoinMarketCap tarafından dünya çapında 2827. en büyük kripto para birimi olarak sıralanıyor. BSCScan verilerine göre, bu coin 238.289 yatırımcının radarında. Yine BSCScan verilerine göre, 1.18 milyondan fazla kişi çoktan yatırımcı konumunda. Meme coin, yazım sırasında yüzde 18.61’lik bir yükseliş ile 0.000000003594 dolardan işlem görüyor. Kendi tanımlamasına göre BabyDoge, Haziran 2021’de piyasaya sürüldü ve evcil hayvanlar için yardım kuruluşu, NFT oluşturma, GameFi ve daha fazlasını içeren iddialı bir yol haritasına sahip.

Projenin ayrıca bir BabyDoge kartı ve mobil uygulaması yer alıyor. Ekosistem; Baby Doge’u WooCommerce, Shopify ve Magento gibi e-ticaret platformlarına entegre etmek için Coinpayments ile yapılmış ortaklıklar ve Paws with Cause, Furkids, Best Friends, ASPCA, Humane gibi hayvan kurtarma ve barınaklarla yardım bağışları içeriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir