Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.470
% 0.31
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.470
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Büyükler Çökerken Bu 7 Altcoin’den Şaşırtan Ralliler Geldi!

Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Binance Coin (BNB), Solana (SOL) gibi büyük kripto para birimleri geçtiğimiz haftanın çöküşünün ardından toparlanmakta zorluk yaşıyor. Ancak piyasa değerine göre ilk 100’de yer alan 7 altcoin bunlara meydan okuyarak şaşırtıcı kazançlar elde ediyor. coinmuhendisi.com olarak günlük bazda en çok yükselen coin’leri ele alıyoruz…

Bu altcoin projeleri günün en çok yükselenleri oldu

Piyasa değeri ile ilk 100’de yer alan altcoin’lere bakıldığında, bugün en çok değer kazanan coin Oasis Network (ROSE) oldu. ROSE’un yükselişinin ardında, ekosisteme yapılan bir yatırım yer alıyor. Binance kripto para borsasının risk sermayesi (VC) kolu olan Binance Labs, Salı günü yaptığı açıklamada, Oasis Vakfı’nın 200 milyon dolarlık ekosistem geliştirme fonuna katkıda bulunacağını duyurdu ve büyük yatırımcıların alternatif Blockchain ağlarında gelişmekte olan projeleri desteklemeye istekli olduğuna dair güçlü bir sinyal gönderdi.

İkinci olarak kendi konsensüs algoritmasını kullanarak merkezi olmayan finans (DeFi) hizmetleri sağlayan akıllı sözleşme platformu olan Fantom (FTM) değer kazandı. Fantom’daki işlemler, bu hafta yükseliş yaşadı. Fantom ağında 1 milyondan fazla işlem gerçekleşti. Ayrıca Fantom ağında oluşturulan platformların sayısının yükselişi de dikkat çekiyor. En çok yükselen üçüncü coin, Harmony (ONE) oldu. Harmony, yakın zamanda Celer Network ile ortaklık kurduğunu duyurdu.

OMG, NEAR, LPT ve KSM de değer kazandı

Öte yandan eskiden OmiseGo olarak bilinen OMG Network’ün OMG tokenı değer kazandı. Layer 1 Blockchain’i Near Protocol’ün NEAR tokenı ise bir duyuru beklentisiyle ivme elde etti. NEAR, yakın zamanda atılan bir tweet’te “ilk Near Protocol yönetim binası için hazırlanın” ifadelerini kullanarak 2022’ye NEAR Foundation CEO’su tarafından yapılan ve NEAR’ın 2022’DE büyümesini nasıl daha da hızlandıracağını açıklayan büyük bir duyuru ile başlayacaklarının haberini verdi.

Altıncı olarak, merkeziyetsiz video yayın protokolü Livepeer’ın LPT tokenı yükseldi. Livepeer, yakın bir zamanda 20 milyon dolarlık bir yatırım aldı. Son olarak geliştiriciler için büyük ölçüde birlikte çalışabilir ve ölçeklenebilir bir çerçeve sağlamak üzere tasarlanmış deneysel bir Blockchain olarak tanımlanan Kusama’nın KSM’i değer kazandı. Kusama, slot müzayedeleriyle ağına yeni projeler eklemeye devam ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir