Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.376
% 0.05
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.376
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

“Büyük Yıkım Geliyor” Uzman: Altın Değil, Buna Bakın!

The Macro Compass’in yazarı Alfonso Peccatiello altın gibi emtialar, piyasalar ve Federal Rezerv hakkındaki görüşleri hakkında konuştu. Yazar, Fed’in hamleleriyle büyük bir değer yıkımı geldiğini savunuyor. Paccatiello, yazar olmadan önce birden fazla varlık sınıfından oluşan milyarlarca dolarlık bir varlık fonu için portföy yöneticisi olarak çalıştı.

Peccatiello, Fed’in hareketlerini yorumladı

Fed’in mevcut sıkılaştırma politikalarını, Fed’in koşulları hafifletmek istediği önceki yılların politikalarıyla karşılaştıran Peccatiello, ekonomik bir yavaşlama yaratmaya çalıştıklarını söyledi. coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Fed, faiz oranlarını şimdiden 25 baz puan artırdı ve Mayıs ve Haziran aylarındaki sonraki iki toplantısında 50 baz puan artırması bekleniyor.

Alfonso Peccatiello, “Şu anda, tüketicilerin bilançolarının daha güçlü olmasını sağlamak için ekonomik büyümeyi tasarlama biçimimize servet etkisi hâlâ hakim. Varlık fiyatları yükselmeye devam ettikçe, tüketicilerin borçları daha ucuz hale geliyor. Hisse senedi veya konut fiyatları %50 düşerse, bu servet kaybı etkisi nedeniyle iki neslin ürettiği servetin yıkımı olacaktır. Kimse bunun olmasını istemiyor,” ifadelerini kullandı.

Peccatiello: Altın, Bitcoin alamazsınız

Hisse senetlerinde Peccatiello, S&P 500’ü ve teknoloji hisselerini açığa sattığını açıkladı. Peccatiello, “Hedefim S&P’nin önümüzdeki iki ay içinde 4.000’in altına düşmesi. Bu hedefin nedeni, Fed’in finansal koşulların sıkılaştırılmasını istemek konusunda açık olması,” ifadelerini kullandı. Peccatiello, bu aşamada neden çok az olumlu makro ekonomik haber bulunduğunu açıkladı ve şunları söyledi:

 Maalesef daha iyiye gitmeden önce işler daha da kötüleşmeli. Büyük resim, merkez bankalarının yavaşlama talebini toplamayacak olması. Büyümenin yavaşladığına dair daha fazla işaret görmeye başladığımızda veya hisse senedi piyasaları düşmeye başladığında daha agresif bir şekilde, daha da kötüleşecek.

 Peccatiello, yatırımcılara karşı karşıya olduğumuz bu makro ortamda savunmacı olmalarını tavsiye ediyor. “Yatırımcılar nakit tahsislerini artırmalı. Bu spot enflasyon seviyelerinden rahatsız olunduğunu biliyorum. Makro ortamın saldırgan olmanıza izin vermediği bir yerde saldırgan olmaktansa savunmacı olmak daha iyidir. Sadece sabırlı olmalısınız. Saklanacak hiçbir yerinizin olmadığı bir ortam. Hisse senedi satın alamazsınız, altın satın alamazsınız, Bitcoin satın alamazsınız,” ifadelerini kullandı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Coin, NFT’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir