Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.393
% 0.45
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.393
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Büyük Yatırımcı: Bu Kripto Para Sıfır’ı Görecek!

Omaha’daki yıllık hissedar toplantısında, Berkshire Hathaway Başkan Yardımcısı Charlie Munger, Bitcoin’i hedef aldı ve dünyanın en büyük kripto para biriminin “büyük olasılıkla” sıfıra gideceği konusunda uyardı. CEO Warren Buffett ise aşağıdaki açıklamalarıyla gündeme geliyor…

Milyarder Warren Buffett: Dünyadaki tüm Bitcoin’ler için 25 dolar bile vermem

CEO Warren Buffett, Bitcoin’in değerinin önümüzdeki birkaç yıl içinde artıp artmayacağından emin değil, ancak yakın zamanda kripto para birimine yatırım yapmayı veya ticaret yapmayı planlamıyor. Net servetinin 124,3 milyar dolar değerinde olduğu bildirilen girişimci Warren Buffett, Bitcoin’in herhangi bir somut mal veya hizmet üretmediğini tekrar tekrar söyledi. Berkshire Hathaway hissedarlarının Cumartesi yapılan toplantısında Buffett, şu anda dolaşımda olan tüm kripto paraları satın almak için 25 dolar bile harcamayacağını söylüyor.

Büyük yatırımcı, Bitcoin (BTC)’in uzun vadede ABD doları karşısında hiçbir şansının olmadığını savunuyor

Charlie Munger, dünyanın en büyük kripto para birimini eleştirirken çok daha sert davrandı ve “aptal” ve “kötü” ifadelerine yer verdi. Milyarder, Bitcoin’in ülkenin “umutsuzca ihtiyaç duyduğu” ABD Federal Rezervi’ni tehdit ettiğini düşünüyor. Coinmuhendisi.com haberlerinde yer verdiğimiz, Munger tarafından kullanılan “zührevi hastalık” ifadesi, Şubat ayında en popüler kripto para birimiyle yapılan başka bir karşılaştırmaydı. Bitcoin fiyatı o tarihten bu yana 50-35 bin dolar arasında işlem görüyor.

Warren Buffett’a göre borsa, şiddetle kınadığı bir “kumar salonuna” dönüştü. Finans sektörünün bireyleri yüksek riskli davranışlarda bulunmaya zorladığını savunuyor. Bu arada, Berkshire Hathaway borsaya büyük bir bahis koydu ve piyasada büyük bir düşüş yaşamasına rağmen bu yılın ilk çeyreğinde 51,1 milyar dolar değerinde hisse aldı. Şirketin hisse senedi portföyü şu anda inanılmaz bir 390 milyar dolar değerinde.

Warren Buffett, 25 dolardan bile asla kripto para satın almayacak

Bu açıklama, Berkshire Hathaway Başkan Yardımcısı Charlie Munger’ın konuşmasından birkaç dakika sonra Warren Buffett’dan geldi. Buffett, “bana dünyadaki tüm Bitcoin’e sahip olduğunuzu söyleseydiniz ve bunu bana 25 dolara teklif etseydiniz, kabul etmezdim, ona ne yapabilirim ki?” diyor. Buna karşılık, ülkenin tarım arazilerinin bir kısmını veya ülkenin bazı dairelerini satın alacağını söylüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir