Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.643
% 1.27
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.643
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Büyük Shiba Inu yatırımcıları, milyarlarca dolarlık SHIB alımı gerçekleştirdi

Popüler köpek temalı kripto para birimi Shiba Inu’nun fiyatındaki geri çekilmeler toplulukta endişelere neden olsa da büyük yatırımcılar son fiyat hareketlerinden rahatsız gibi görünmüyor.

Veriler, büyük cüzdanların ortalama satın alım miktarının 1 milyon dolarda kaldığını ortaya koyuyor. Ortalama satın alınan SHIB sayısı ise 20 milyar seviyesinde. Balinalar, 28 Ekim’den itibaren her düşüşten sonra sürekli olarak daha fazla SHIB alımı yaptı, yapmaya da devam ediyor.

Önemli satın alım gücüyle karşılaşan ikinci en büyük kripto para Ethereum’da ise ortalama satın alım tutarı 176 bin dolar veya 39 ETH.

Balinalar piyasayı nasıl değiştirebilir?

Büyük yatırımcılar piyasadaki fiyatları kontrol ederek trendin yönünü değiştirebildiği için artan balina sayısı genellikle bir varlık için iyi bir işaret olarak kabul edilir.

Kripto para yatırımcıları genellikle balina düzeyindeki adresleri kabul etse de, varlığın likit olmadığı düşünülürse, piyasadaki balinalardan gelen hemen hemen her satış hacmi, fiyatın çökmesine veya güçlü bir düzeltmeye neden olabilir.

Perakende trader’lardan gelen satış baskısı, genellikle kripto para piyasasındaki düzeltmenin ana nedeni olarak karşımıza çıkıyor. Bireysel cüzdanların payı azaldığında, genellikle SHIB grafiğindeki satış baskısı da düşer.

Son 24 saatte, SHIB fiyatı yüzde 13 arttı. Ancak hemen ardından yüzde 5 düştü. Geçen hafta kripto para biriminin fiyatı ortalama yüzde 30’dan yüzde 10’a düşen volatiliteye kıyasla çok fazla değişmedi.

Bu makale ilk olarak Kriptofoni üzerinde yayımlanmıştır

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir