Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.385
% 0.06
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.385
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Büyük Saldırı! Bitcoin Analistleri: Bu Seviyelere Gidiyoruz!

Bitcoin (BTC), bir gecede gerçekleşen satışların piyasayı Ocak ayının en düşük seviyelerine daha da yaklaştırmasının ardından 8 Mayıs’ta geri dönmek için nadir görülen bir ayı özelliği için hazırlandı.

Bitcoin, 34.400 doların en düşük seviyesini çevreliyor

TradingView’den alınan veriler, Bitcoin fiyatının Bitstamp’ta 34.200 dolara düştüğünü ve yazının yazıldığı sırada yaklaşık 500 dolar daha yüksek işlem görmek üzere toparlandığını gösteriyor. 7 Mayıs’ta BTC 36.000 dolar civarında kısa bir destek bulmuştu, ancak bu, zayıf hafta sonu likiditesinin volatiliteye eklenmesiyle kaybedildi. Bununla birlikte, on-chain veri kaynağı Coinglass’dan elde edilen veriler, hem Bitcoin hem de Ethereum (ETH) için yaklaşık 80 milyon dolar değerinde 24 saatlik tasfiyeler gösteriyor.

Kısa vadeli fiyat görünümünü güncelleyen popüler Twitter analisti Credible Crypto, Bitcoin fiyatının 29.000 dolara kadar düşürerek 2022’nin yeni en düşük seviyesine işaret eden bir “çöküş” öngörüyor.

8 Mayıs’taki aşağı yönlü ivme, Blockchain protokolü Terra’daki sorun haberlerine eşlik etti

TerraUSD’yi (UST) desteklemek için sınırsız miktarda BTC satın alma sözü veren firma, ilk büyük testini, yaklaşık 300 milyon dolar değerinde UST satan bir piyasa katılımcısı olarak gördü. Kesinti minimum düzeyde olsa da, UST kuru kısa süreliğine %0,8 aşındı. Brezilya kripto iş forumu GEMMA’nın yasal yetkilisi Caetano Manfrini, olaylar hakkında şunları söylüyor:

Bugün Terra-Luna-UST’ye yapılan saldırı kasıtlı ve koordineliydi. Tek bir oyuncu tarafından Curve ve Binance’e 285 milyon UST dökümü, ardından Luna’da devasa short’lar ve yüzlerce Twitter gönderisi.

Artık hem Bitcoin alımları hem de sosyal medya etkileşimi ile tanınan Terra kurucu ortağı Do Kwon, bariz bir şekilde soğukkanlılığını korudu.

Haftalık grafik, sekiz yıldır yok olan ayı modelini tehdit ediyor

Haftalık zaman dilimlerinde, BTC/USD arka arkaya altıncı kırmızı haftalık mumunu tamamlamaya yakındı – 2014’te tarihinde sadece bir kez meydana gelen bir şey.

2014’te, Bitcoin’in ilk halving döngüsünün zirvesini ve ardından gelen düşüşü izledi ve o zamanlar büyük borsa Mt. Gox’un hacklenmesiyle daha da kötüleşti. Coinmuhendisi.com olarak analizlerini paylaştığımız Micheal Van de Poppe şunları söylüyor:

Bitcoin şimdiye kadar arka arkaya sadece 6 haftalık kırmızı mum kaybetti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir