Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$66.530
% 0.41
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.530
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Büyük İsimler, Bu Web3 Coin’ine Devasa Yatırım Yaptı!

NFT ve oyun odaklı Web3 coin projesi Flow’un (FLOW) arkasındaki şirket olan Dapper Labs, Blockchain ekosisteminin büyümesini desteklemek için 725 milyon dolar fon topladı.

Web3 coin projesi, devasa ekosistem fonunu açıkladı

Dapper Labs, Flow’un merkezi olmayan uygulamalar ekosistemini büyütmek için 725 milyon dolar topladı. Salı günü yaptığı bir basın açıklamasında, önde gelen oyun Blockchain’lerden biri olan Flow’un arkasındaki şirket olan Dapper Labs, Web3 ekosistemini desteklemek ve büyütmek için rekor kıran 725 milyon dolar topladığını duyurdu.

Fonun yatırımcıları arasında Andreessen Horowitz, Digital Currency Group, Union Square Ventures ve Coatue gibi risk sermayesi ağırlıkları yer alıyor. Çoğunun halihazırda ağın FLOW tokenine ve Dapper Labs öz sermayesine önemli yatırımları bulunuyor.

Basın açıklamasına göre para, Flow ekosistemindeki “oyun, altyapı, merkezi olmayan finans, içerik ve yaratıcıları” desteklemek için token hibeleri, kuluçka programları ve diğer kaynaklar için kullanılacak. Fonu açıklayan Dapper Labs CEO’su Roham Gharegozlou şunları söyledi:

Web3’te dünyanın önde gelen yatırımcılarından bazılarının bu fona olan bağlılıkları aracılığıyla Flow ekosistemine bu kadar güçlü bir güven oylaması görmekten heyecan duyuyoruz. Aktif katılımları ve destekleriyle Ekosistem Fonu, Flow ekosistemindeki 7.500’den fazla güçlü ve hızlı büyüyen geliştirici topluluğu için gerçek bir oyun değiştirici olma fırsatına sahip.

Flow hakkında bilmeniz gerekenler

Flow, en iyi NFT oyunu NBA Top Shot’a ev sahipliği yapmasıyla tanınan yüksek verimli bir Blockchain. Dapper Labs, oyun ve NFT projeleri için daha ölçeklenebilir bir platform oluşturmak amacıyla iki yıllık geliştirme sürecinin ardından 2019’da Flow’u piyasaya sürdü.

2017 yılının sonlarında şirket, ilk oyunu CryptoKitties’in popülaritesinin patlamasından ve Ethereum’da büyük bir tıkanıklık krizini tetiklemesinden sonra manşetlere taşındı. Bazı tahminlere göre, CryptoKitties, Ethereum’un yükselen işlem ücretleri nedeniyle gözden düşmeden ve çoğu kullanıcı için erişilemez hale gelmeden önce, zirvesinde yaklaşık 1,5 milyon aktif kullanıcıya sahipti. CryptoKitties için Coinmuhendisi.com ’un bu makalesine bir göz atabilirsiniz.

Flow’un resmi web sitesindeki verilere göre, ağ şu anda 1.000’den fazla aktif projeye ve 175.000 günlük aktif kullanıcıya ev sahipliği yapıyor. Bu, hala Ethereum’dan ve Solana ve BNB Chain gibi diğer önde gelen Katman-1 Blockchain’lerden çok daha düşük.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir