Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$63.522
% 3.17
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 63.522
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Büyük İsimler, Bu DeFi Altcoin’ine Devasa Yatırım Yaptı!

Avalanche Blockchain’inin ana geliştiricisi olan Ava Labs’ın, 5.25 milyar dolarlık bir değerleme ile 350 milyon dolarlık yeni fon sağladığı bildiriliyor. Avalanche, DeFi altcoin projesi AVAX’ın arkasındaki ağdır. İşte detaylar…

DeFi altcoin projesinin arkasındaki Avalanche’a yatırım

Avalanche Blockchain’inin geliştiricisi Ava Labs, Perşembe günü bir Bloomberg raporuna göre, kendisine 5.25 milyar dolarlık bir değerleme sağlayacak yeni bir fon sağlama sürecinde. Brooklyn, New York merkezli girişim, tartışmalara aşina olan kişilere atıfta bulunan rapora göre 350 milyon dolar topladı. 5,25 milyar dolarlık bir değerleme, Ava Labs’ı dünyadaki en değerli kripto girişimlerinin üst kademelerine yerleştiriyor.

Ancak yine de son fonlama turunda 20 milyar dolar değerinde olan Ethereum ölçekleyici ağı Polygon’un veya USDC stablecoin’inin destekçisi olan Circle’ın bir miktar gerisinde kalıyor. coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Circle, Şubat ayında 9 milyar dolar elde etmişti. Diğer birçok Blockchain gibi Avalanche, projeleri ve uygulamaları yüksek hızlar ve düşük işlem ücretleri vaadiyle Ethereum’dan uzaklaştırmak istiyor. Avalanche, spesifik olarak, uygulamaya özel Blockchain’lerin ölçeklendirilebileceği “subnet” işlevselliği sunar.

Avalanche, bugüne kadar 250 milyon dolar topladı

Avalanche, Eylül 2020’de Ava Labs tarafından bir “Ethereum katili” olarak piyasaya sürüldü. DeFi Llama’dan alınan verilere göre, Ethereum’un 115 milyar doları aşan değerine kıyasla bugüne kadar 13 milyar doların üzerinde toplam kilitli değer (TVL) topladı. Avalanche şu anda Ethereum, Terra ve BNB Chain’den sonra dördüncü en büyük Blockchain’dir.

Ava Labs ve ilgili kuruluşlar, yüksek profilli yatırımcılardan bugüne kadar yaklaşık 250 milyon dolar topladı. Geçen Eylül ayında Avalanche Foundation, Polychain ve Three Arrows Capital liderliğindeki bir token satışında 230 milyon dolar topladı. Daha önce iki turda 18 milyon dolar toplamıştı. Avalanche’ın artan benimsenmesi göz önüne alındığında, yerel tokenı AVAX da fiyatta yükseldi. CoinGecko’ya göre fiyat son 24 saatte yaklaşık yüzde 5 artarak yaklaşık 81 dolara ulaştı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir