Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$64.525
% 3.06
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 64.525
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

“Büyük Hareket Olacak” Analist, Haftalık Altın Tahmini Yaptı!

Altın piyasalarının, 1.970 dolar alanının üzerine çıkmak için hafta boyunca biraz yükseldiğini belirten piyasa analisti Christopher Lewis’e göre, bu nedenle, sarı metal önceki çifte zirveye meydan okumak üzere gibi görünüyor.

Altın teknik analizi: Ya 2.100 doların üstü ya da 1.700 dolara düşüş

Coinmuhendisi.com haberlerinde de yer verdiğimiz üzere altın fiyatları, Cuma günü piyasaların kapalı olması nedeniyle, Perşembe günü altı seansta ilk kaybını verse de haftayı yükselişle tamamladı. Christopher Lewis, altın fiyatlarının, işlem haftası boyunca 1.970 dolar seviyesinin üzerine çıkmak için biraz yükseldiğini belirtiyor ve analizine şu yönde devam ediyor.

Bu noktada piyasa tersine dönecek ve yaklaşık beş hafta önce oluşan kayan yıldıza meydan okuyacak gibi görünüyor. Bu, daha önce çift tepe gördüğümüz yerdi, bu yüzden o çift tepe çıkarılırsa, olağanüstü bir yükseliş olacaktır. Bu noktada, piyasa 2.100 dolar seviyesini tehdit edebilir, hatta belki de orayı kırabilir.

Altında, 1.900 dolar seviyesi destek sunuyor. Bu yüzden bu seviyeyi kırarsak, daha uzun vadeli bir çift tepeyi onaylayabilir ve altın fiyatını çok daha aşağı gönderebilir. Piyasa çok dalgalı olmaya devam edecek, ancak sonuçta genel gidişat hala yükselişte gibi görünüyor. Durum böyle olunca, bol miktarda “FOMO yatırımcısının” dahil olması ve her şeyden yararlanmaya başlamasının sadece bir zaman meselesi olduğunu düşünüyorum.

Genel olarak, piyasa dalgalı olacak ve gördüğünüz gibi dalgalı bir piyasa. Bununla birlikte, orada o kadar çok jeopolitik endişe ve enflasyonist rüzgarlar var. Altın piyasalarının oldukça iyi olduğunu görmemiz mantıklı geliyor. Önümüzdeki birkaç haftanın uzun vadede nereye gideceğimizi belirleyeceğine ve hareketin oldukça büyük olabileceğine inanıyorum.

Dikkat edin ve pozisyon büyüklüğünü makul tutun, çünkü bu piyasa için daha uzun vadeli hedefin ne olduğunu bulmak üzereyiz. Ya 2.100 doların üzerine çıkarız ya da 1.700 dolara geri döneriz. Çok dalgalı olacak ama yakında netlik kazanabiliriz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Coin, NFT’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir