Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.423
% 0.63
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.423
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Büyük Ellerin İzlediği 3 Metaverse Coin Açığa Çıktı!

Metaverse alanı, özellikle 2021’in sonunda büyük bir ivme kazandı. Bu ivmenin arkasında, dünyanın en büyük şirketlerinden biri olan Facebook’un adını Meta olarak yeniden markalaması gibi faktörler yer alıyordu. Uzmanlar, metaverse alanının toplam değerinin 30 trilyon dolara ulaşacağını öngörüyor. Bu sırada, büyük yatırımcıların en çok tercih ettiği metaverse coin projeleri ortaya çıktı. coinmuhendisi.com olarak detayları aktarıyoruz…

Bu metaverse coin projeleri ilgi çekiyor

Girişim sermayesi şirketi Epyllion CEO’su Matthew Ball’a göre metaverse, 10 yılda 30 trilyon dolara ulaşacak. Birçok şirketin de bu alana yatırım yaptığı biliniyor. Peki, yatırımcılar hangi metaverse coin’lere akın ediyor? Uzmanlara göre metaverse’e yönelen yatırımcıların en çok tercih ettiği kriptoların başında The Sandbox (SAND) yer alıyor. Sandbox, oyna-kazan platformu olarak da öne çıkıyor. SAND tokenı ile The Sandbox’ta oyun içi arsa satın da alınabiliyor. Sandbox, karakterleri ve ürünleri paraya çevirme imkanı sunuyor.

Yatırımcıların ilgisini çeken bir diğer coin, Decentraland (MANA) olarak karşımıza çıkıyor. MANA, 2021’in başından bu yana yüzde 3.500 yükseldi. MANA da Decentraland’de arsa almak için kullanılabiliyor. Decentraland kullanıcıları da LAND token’larını paraya çevirebiliyor. LAND token’ları MANA fiyatı üzerinden değerlendiriliyor.

Üçüncü olarak, en çok Axie Infinity (AXS) ilgi çekiyor. AXS, 2021’den bu yana yüzde 14.000 yükseldi. Yine bir oyna-kazan (play-to-earn) projesi olan Axie Infinity’de kullanıcıların oyuna girebilmesi için üç Axie’ye ihtiyacı var. Kazanan, Axie’lerini geliştirmek için kullanabileceği deneyim puanları kazanıyor. The Sandbox ve Decentraland’de olduğu gibi, Axie Infinity’de de dijital arsalar NFT olarak bulunuyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir