Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.856
% 3.91
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.856
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Büyük Çöküşü Bilen Ekonomist: Altın’da Bu Seviyelere Atak Olabilir!

2021’in son haftalarında altın ve dolarda yaşanan büyük geri çekilmeyi doğru bir şekilde tahmin eden Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, geçtiğimiz gün boyunca piyasaları etkileyen Rusya-Ukrayna gerilimi hakkında konuştu. Uzman isim, bu olayın ışığında fiyatların nasıl hareket edebileceğini aktardı. Uzman isim, değerli metalin fiyatında yükseliş görülebileceğini belirtti. coinmuhendisi.com olarak detayları paylaşıyoruz…

Rusya-Ukrayna gerilimi: İşte detaylar

Geçtiğimiz gün ABD, Rusya’nın Ukrayna’yı “her an” işgal edebileceği ve Amerikan vatandaşlarının derhal ülkeyi terk etmesi gerektiği konusunda uyardı. Beyaz Saray, Cuma günü yaptığı açıklamada, bir işgalin sivilleri tehlikeye atacak havadan bombalamayla başlayabileceğini söyledi. Moskova, sınırın yakınında 100.000’den fazla asker toplamasına rağmen Ukrayna’yı işgal etme planlarını defalarca reddetti.

ABD’nin açıklaması, dünyanın dört bir yanındaki ülkeleri Ukrayna’daki vatandaşlara yeni uyarılar vermeye sevk etti. Birleşik Krallık, Avustralya, Kanada ve Hollanda vatandaşlarını ülkeyi bir an önce terk etmeye çağıranlar arasında yer alıyor. Ancak, ABD Başkanı Joe Biden ve Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile telefonda görüşmesi nedeniyle, diplomasi yoluyla gerilimi düşürme girişimlerinin bugün de devam edebileceği düşünülüyor.

İslam Memiş: Rusya gerçekten Ukrayna’yı işgal ederse altın 1.900 doları görebilir

İslam Memiş, Youtube kanalından yaptığı açıklamalarda Ukrayna’ya bu tarz bir hamlenin yapılması durumunda altının 1.900 doların üzerinde atak yapabileceğini belirtti. Uzun vadede, düşüş ihtimalinin sınırlı kalacağını, ayrıca söz konusu gerilimin nereye gideceğinin tam olarak bilinmediğini söylüyor. Şu anda 1.826 dolar seviyelerinde işlem gören altında destek seviyesinin 1.790 dolar, direncin ise 1.830 dolar olduğunu belirten uzman, 1.818 doların üzerindeki seviyelerin risk oluşturduğunu düşünüyor.

Gram altında ise 800 liranın üzerinde alım yapılmaması gerektiğini belirtiyor. Şu anda gram altında 780-800 lira aralığını takip ettiğini söylerken gümüş hakkındaki yorumlarını da aktarıyor. “10 lira seviyesinin üzerinde gümüş alınmaz,” diyen uzman isme göre gümüşün gram seviyesinde 9.5 ve 9.2 seviyeleri destek olarak karşımıza çıkıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir