Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$65.061
% 1.04
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 65.061
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Büyük Coin’ler Çökerken Bu Bilinmeyen 6 Altcoin Patladı!

Piyasa değeri ile en üstte yer alan coin’ler olan Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Binance Coin (BNB) düşüş yaşarken, bazı altcoin projeleri yükseldi. Ancak piyasa genelinde en çok yükselen bu altcoin’lerin çoğunun yeni ve bilinmedik olduğunu, bu nedenle pump ve dump veya scam olma risklerinin çok daha yüksek olduğunu belirtmekte fayda var.

Bu 6 altcoin yüzde 200’ün üzerinde yükseldi

coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Bitcoin (BTC), Fed açıklamaları neticesinde düşüş yaşadı. Bu düşüş, diğer büyük altcoin’leri de etkiledi. Ancak, piyasa değerinden bağımsız olarak genele baktığımızda, son 24 saatte yüzde 200’ün üzerinde yükseliş yaşayan 6 altcoin Coinmarketcap’in “kazananlar” listesinde yer almış gibi görünüyor.

Öncelikle Bitcoin Asia (BTCA), yüzde 1.257’lik bir yükseliş yaşadı. Proje, kendisini dünyanın ilk kripto tabanlı seyahat paketi şirketi olarak tanıtıyor. İkinci sırada yer alan Luni (LUNI) ise yüzde 910’luk bir değer kazandı. LUNI, Terra ağında yayınlanan bir meme ve utility token olduğunu söylüyor. Üçüncü olarak oyun tabanlı pasif gelir üreten kripto para birimi olarak tanıtılan NinjaFloki (NFJ) yüzde 586 yükselmiş durumda gözüküyor.

Öte yandan, DeFi, Metaverse ve Web 3.0 programlarına yatırım yapan ve bunları oluşturan topluluk fon havuzlarına sahip bir DeFi ekosistemi olan MoonRock (ROCK) yüzde 344, PoW ve PoS algoritmasına sahip Blockchain tabanlı bir hizmet olan Earnfinex (EFX) yüzde 234 değer kazandı. Son olarak, rent-to-earn konsepti sunan Web3 Inu (WEB3) yüzde 218 oranında yükseldi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir