Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.717
% 2.57
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.717
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Büyük Bitcoin Balinası: Bu Altcoin’in Geleceği Çok Parlak!

Geçtiğimiz haftalarda 10 milyarlık dolarlık Bitcoin satın alan Terraform Labs’ın kurucusu Do Kwon, çeşitli altcoin projelerinden ziyade bir Ethereum rakibinin “daha parlak” olduğunu söylüyor.

Bitcoin balinası geleceğin akıllı sözleşme platformunu vurguladı

Dünyanın en büyük Bitcoin balinalarından biri olan Do Kwon, yakın tarihli bir dizi tweet’te akıllı sözleşme özellikli Blockchain Avalanche’ın (AVAX) şu anda en büyük kullanım seviyelerinden birine sahip olduğunu iddia ediyor:

Bugün, Avalanche’ın en büyüleyici Web3 ekosistemlerinden biri olduğuna kimse itiraz edemez. DeFi ve oyna-kazan ekosistemini kapsayan yüzlerce uygulama ile şu anda en çok trafiği olan birinci katman Blockchaiin’lerden biri. Rakamlar etkileyici.

DeFi odaklı analitik şirketi DeFi Llama’ya göre, Avalanche’ın kilitli toplam değeri (TVL), şu anda sadece bir yıl önce 300 milyon dolardan az olan 300 milyon dolardan %3.500’ün üzerine çıkarak 10.8 milyar doların üzerinde. Avalanche’ın akıllı sözleşmeleri kapsamında tutulan toplam sermayeyi ölçen AVAX’ın TVL’sindeki önemli artış, artan kullanıcı kabulüne işaret ediyor. Terra’nın kurucu ortağına göre Avalanche’ın geleceği parlak görünüyor, çünkü AVAX’ın yeni nesil interneti güçlendirecek en güçlü motorlardan biri olacağına inanıyor:

Ancak, Avalanche’ın beklentileri çok daha büyük. Blockspace kalabalıklaştıkça ve yekpare ağlar acı çektikçe, her bir boğa piyasası ile yatay olarak ölçeklendirilmiş bir geleceğin gerekliliğini hatırlatıyoruz. Web3, birçoğu Avalanche subbnet olan çeşitli chain’ler üzerinde çalışacak.

Subnetwork nedir?

Avalanche’ta subnet veya subnets (alt ağlar), diğer projelerin kendi katman-1 veya katman-2 Blockchain’lerini oluşturmasına izin veren validatörlerdir. Do Kwon, Luna Foundation Guard’ın Terra’nın stablecoin’i UST için bir yedek varlık olarak hareket etmek üzere 100 milyon dolar değerinde AVAX satın alacağına dair son duyurusunun zaman içinde AVAX arzını kısıtlayacağını iddia ediyor:

UST popülaritesi Avalanche üzerinde geliştikçe AVAX giderek daha nadir hale gelecek ve stablecoin’in büyümesini Layer-1’in geliştiricileri ve kullanıcılarınınkiyle senkronize edecek.

Luna Foundation Guard, UST’ye yardım etmek için fon toplamakla görevli, kar amacı gütmeyen bir organizasyondur. Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere, 10 milyar doları aşkın BTC satın alımı ardından, Çarşamba günü kripto piyasasına geri döndü ve 227 milyon dolar değerinde ek Bitcoin (BTC) satın aldı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir