Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.057
% 2.01
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.057
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Büyük Bir Ethereum (ETH) Balinası Shiba Inu (SHIB) ve Popüler Bir Metaverse Token’ından Alım Yaptı

Kripto takipçisi WhaleStats’a göre, büyük Ethereum (ETH) balinaları Shiba Inu (SHIB) alımı yapıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Balina izleme platformu, popüler Ethereum tabanlı memecoin’in ilk 1000 ETH cüzdanı arasında en çok işlem gören ve “en çok elde tutlan” token olduğunu bildiriyor. Shiba Inu, piyasa değerine göre 13. en büyük kripto varlığı ve şu anda son 24 saatte %4 oranında bir artışla 0.00003406 dolardan işlem görüyor.

79. en zengin Ethereum adresi olan bir balina cüzdanı, yakın zamanda 4 trilyon SHIB (yaklaşık 136 milyon dolar değerinde) satın aldı.

Pazartesi günü, aynı cüzdan ayrıca içerik oluşturucuların ve geliştiricilerin içeriklerinden ve uygulamalarından para kazanabileceği ve kullanıcıların bunu deneyimleyebileceği bir sanal gerçeklik platformu olan Decentraland’ın yerel token’ı MANA’dan 76 milyon dolarlık bir alım gerçekleştirdi.

Balina ayrıca 36 milyon dolardan fazla Gala (GALA) token’ına da sahip.

Ek olarak, balina, akıllı sözleşme yeteneklerine sahip birbirine bağlı, blok zinciri tabanlı bir oyun platformu olan Enjin’in yerel token’ı olan ENJ’ye de sahip.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir