Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.713
% 2.38
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.713
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Bugün Sadece O Altcoin Uçtu: Balinalar Ona Koşuyor!

Popüler meme coin’i Shiba Inu (SHIB) projelerini açıklamaya devam ediyor. Bu da balinaların SHIB’e akın etmesine neden oluyor. Balina hücumuyla birlikte altcoin fiyatı yüzde 50’nin üzerinde artış kaydetti. Ayrıca SHIB, balinaların elinde bulunan en büyük token konumunu korudu.

Balinalar aldı, altcoin fiyatı coştu!

Hafta boyunca, tam olarak 21 Haziran’da, Shiba Inu, kripto piyasasındaki en büyük kazananlardan biri oldu. Popüler meme coin’i haftalık bazda keskin bir şekilde %50’nin üzerinde yükseliş kaydetti.

Bu ralli, SHIB’in en büyük 100 Ethereum balinasının en büyük kripto konumunu korumasına yardımcı oldu. Bu pozisyon, basın zamanında da tutmaya devam etti. Blockchain veri izleyici WhaleStats en son verileri paylaştı. Buna göre, en büyük 100 ETH balinası şu anda varlıklarının %14,48’i olan 594.171.595 dolar değerinde SHIB tutuyor.

Balina holding / Kaynak: WhaleStats

Ayrıca, Shiba Inu CoinMarketCap’e göre basın zamanında günlük bazda %5,78 artışla 0,00001148 dolardan işlem görüyordu.

Altcoin karlılığı ve holder sayısı artış kaydetti

IntoTheBlock verilerine göre, popüler meme coin’i Shiba Inu’nun (SHIB) karlılığı %22’ye yükseldi. Benzer şekilde, Shiba Inu holder sayısı, Haziran ayındaki büyümeyi göstererek, yazının yazıldığı sırada 1.188.659’a yükseldi.

Unification son Shibarium güncellemelerine ilişkin bilgiler paylaştı. Buna göre, Shibarium Private Alpha TestNet birkaç haftadır etkin bir şekilde çalışıyor. Şu anda genel Beta TestNet dağıtımına hazırlanmak için geliştirme sürecinden geçiyor. L1 ve L2 arasında iki yönlü varlık transferlerini, staking/delegasyonu ve sonraki sürümlerde Shibaswap entegrasyonunu kolaylaştıracak cüzdan uygulaması, şu anda aktif olarak geliştirilmekte olan ana araçlar.

Shibarium Public Beta TestNet’in lansmanı 3. çeyrekte yapılacak

Coinmuhendisi.com olarak bildirdiğimiz üzere Shibarium Public Beta TestNet’in lansmanı 3. çeyrek için planlanıyor. Bu, doğrulama süreci de dahil olmak üzere kullanıcılar için tam ağ etkileşimi sağlayacak. Shiba Inu’nun topluluğa özel Twitter hesabı ShibaInuart, beta aşaması başlatıldığında beklentilerini paylaştı:

Dağıtım için planlanan Shibarium Public Beta TestNet aktif hale geldiğinde, Blockchain ortamıyla etkileşime girenler için kilit alanların iş akışları aşağıdakilerin değerlendirilmesine yardımcı olacak: Performans kıyaslaması, kullanılabilirlik optimizasyonu ve mimari stabilizasyonu.

Gözler Switchere borsasında ve Shiba Inu’da

Shibainuart, Shiba Inu üçlüsü: SHIB, BONE ve LEASH hakkında bilgi edinmek amacıyla zaman ayırdıkları için Switchere ekibine şükranlarını ifade etti. Ayrıca, şu anda tüm gözlerin Switchere’nin Shiba Inu ekosistem listesinde olduğunu söyledi.

Haftanın başlarında, kripto borsası Binance, BONE’nin izlenmesini sağladı. Bu da olası bir listeleme hakkında spekülasyonlara yol açtı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir