Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.670
% 2.34
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.670
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Bu NFT Token, Tek Duyuruyla Uçtu: Yüzde 1.200 Yaptı!

Larva Labs, dün öğleden sonra popüler non fungible token (NFT) projesi CryptoPunks’ın IP’sini Bored Ape Yacht Club’ın yaratıcıları Yuga Labs’a satacağını duyurduğunda NFT dünyasını şok etti. Haberin ardından CryptoPunks ciddi bir şekilde satmaya başladı. İşte detaylar…

Gözler yine non fungible token (NFT) CryptoPunks’ta!

CryptoSlam’den alınan verilere göre, Ethereum NFT koleksiyonunun ikinci el piyasa satışları, son 24 saatte 18.8 milyon dolara ulaştı ve önceki 24 saatlik süreye göre yüzde 1.219’luk bir artışa işaret etti. coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Yuga Labs, Bored Ape Yacht Club’ı ciddi bir miktar karşılığında satın almış ve projeyi ünlülerin favorisi haline getirmişti. Şimdi de CryptoPunks bu şirketin komutası altında olacağı için yeni yatırımcılar, bu koleksiyonun fiyatında artış bekliyor olabilirler.

Yuga Labs, kendi Bored Ape koleksiyonlarında olduğu gibi, bireysel CryptoPunks görüntüleri için ilgili sahiplerine IP hakları vereceğini duyurdu. Larva Labs daha önce sahiplerinin NFT görüntülerinden para kazanma yetenekleri hakkında net olmayan bilgiler verdiğinden, bu ayrıntı geçmişte bazı CryptoPunks sahipleri için bir çekişme noktası olmuştu.

CryptoPunks için taban fiyat 75 ETH’ye çıktı

Artan satış hacmine ek olarak, CryptoPunks için taban fiyat, yani piyasada listelenen en ucuz Crypto Punk’ın fiyatı, bu süre boyunca yüzde 11 artarak 75 ETH’nin (yaklaşık 195.000 dolar) üzerine çıktı. Larva Labs ayrıca anlaşmanın bir parçası olarak Meebits NFT projesi IP’sini Yuga Labs’a sattı. Son 24 saatteki toplam meebit satışları da 18.5 milyon dolara yükseldi ve önceki döneme göre yüzde 529’luk bir artışı temsil ediyor. Meebits taban fiyatı, dönem boyunca yüzde 32 artarak yaklaşık 5.6 ETH’ye (14.500 dolar) yükseldi.

Bu arada, V1 CryptoPunks Wrapped koleksiyonu (hatalı, terk edilmiş orijinal CryptoPunks akıllı sözleşmesine dayanan NFT) son 24 saat içindeki satışlar açısından yüzde 6.695 artış gördü. Bored Ape Yatch Club da gün içinde 7.3 milyon dolarlık NFT satışlarıyla artan ivmeden yararlanıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir