Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.413
% 0.64
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.413
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Bu NFT Coin’ine Devasa Yatırım: Fiyatı Haberle Fırladı!

NFT odaklı ölçeklendirme ağı Immutable X’in arkasındaki şirket olan Immutable, C Serisi fon turunda 200 milyon dolar topladı ve 2,5 milyar dolar piyasa değerine ulaştı. Yatırım haberi eşliğinde NFT coin fiyatı %50’den fazla yükseldi. Coinmühendisi.com olarak ayrıntıları aktarıyoruz…

NFT coin projesi 200 milyon dolar topladı, şimdi değeri 2,5 milyar dolar

Immutable’ın sermaye turuna Singapur hükümetine ait bir yatırım işletmesi olan Temasek başkanlık etti. Yeni yatırımcılar arasında Animoca Brands, Tencent, ParaFi Capital, Arrington Capital, Mirae Asset ve Liberty Global yer aldı. Alameda Research, AirTree Ventures, Deklarasyon Ortakları ve Fabric Ventures önceki yatırımcılar arasındaydı.

Avustralya merkezli Immutable, dünya çapında gelişmeyi, personelini genişletmeyi ve artık daha fazla finansmana sahip olduğu için M&A seçeneklerine yönelmeyi hedefliyor. Şirket şu anda 165 çalışana sahip ve satış, pazarlama, mühendislik ve ürün geliştirme dahil olmak üzere çeşitli görevlerde önümüzdeki 12 ay içinde 200 kişiyi daha işe almayı hedefliyor. Immutable ayrıca, StarkWare’in StarkEx teknolojisini kullanan Katman-2 ağını, Immutable X’i genişletmek istiyor. OpenSea, TikTok ve GameStop, Immutable X kullanan platformlardan sadece birkaçı.

Haberin ardından Immutable X (IMX) fiyatı %60 yükseldi

Immutable X (IMX), yatırım ardından büyük miktarlarda balina satın alımlarına şahit oldu. Fiyatı, gün içi en düşüş seviyesi 1.10 dolardan saatler içinde 1.70 dolara yükseldi. Bu, bir noktada IMX’in son 24 saatlik kazanımını %60’a ulaştırdığı anlamına geliyor.

Animoca Brands, Immutable X’i kullanmayı planlıyor

Bu konu hakkında, Animoca’nın kurucu ortağı ve başkanı Yat Siu’nın açıklamaları:

Animoca’nın içerik kitaplığı genelinde Immutable X entegrasyonlarını araştırmaktan ve yeni nesil Blockchain oyunlarına yeni düzey ölçek, güvenlik ve likidite sağlamaktan mutluluk duyuyoruz.

Immutable CEO’su James Ferguson’un açıklamaları şunlardı:

Immutable, dünyanın en hızlı büyüyen endüstrisinde ölçeklenebilir sonuçlar isteyen yeni bir içerik oluşturucu çağı için lider, iddialı ve güvenilir bir Web 3 ekosistemi geliştirmeye kilitlendi. Yatırım ortaklarımız, Immutable X platformunun gücünü ve potansiyelini anlıyor ve büyümemizin bu sonraki aşamasında ayrılmaz bir rol oynayacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir