Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.693
% 2.72
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.693
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Bu Metaverse Coin’ler Devleri Solladı! Sırada Ne Var?

En büyük metaverse coin projeleri, uzaya olan ilginin hızla artmasıyla daha da yükselmeye devam ediyor. Nisan ayındaki düşüşün ardından, ApeCoin (APE), Decentraland (MANA), The SandBox (SAND) ve Axie Infinity (AXS) dahil olmak üzere en büyük metaverse tokenleri dipten dönmüş görünüyor ve güçlü kazançlar kaydediyor.

En büyük metaverse coin projelerinin gözü daha yüksekte

Balinalar dip fiyattan metaverse coin projelerinden biriktirdikçe, metaverse tokenleri ayın başından bu yana önemli ölçüde yükseliş kaydetti. Ayrıca uzmanlara göre, BlockFi’nin ABD dışındaki müşteriler için en büyük metaverse tokenlerinin trade’ini başlatması da fiyat artışlarına neden oldu.

ApeCoin (APE), son iki hafta içinde kripto piyasasından daha iyi performans gösterdi. Kripto piyasası teslimiyete tanık olurken, APE fiyatı neredeyse %50 artarak yaklaşık 26 dolara yükseldi. Bununla birlikte, APE bir yıl boyunca kilitli kaldığından, Otherside metaverse lansmanından sonra fiyat 16 dolara düştü. Düşüşe rağmen, Ethereum balinaları düşük fiyatlardan yararlanmak için geri döndü. Ayrıca uzmanlar, bugün oylanan ApeCoin staking ve forum yeniden yapılandırmasının kesinlikle başka bir yükseliş hareketi getireceğini düşünüyor.

Decentraland (MANA), MANA, Ethereum balinaları tarafından son 24 saat içinde satın alınan ilk 10 token’den biri. MANA, 1 Mayıs’tan bu yana yaklaşık %20 artış kaydetti. Coinmuhendisi.com haberlerinde de yer verdiğimiz üzere son zamanlarda, Standard Chartered ve Fidelity Investments, Decentraland metaverse alanına girdi.

Sandbox (SAND) da, son 24 saat içinde Ethereum balinaları tarafından en çok satın alınan tokenler arasında yer alıyor. En üst sıradaki Ethereum balinası “Bonobo” 1.510.593 SAND satın aldı. Ayrıca uzmanlara göre, Dubai’nin düzenleyici ve NFT kaşifi NFTSCAN’ın The Sandbox’ta arazi satın aldığı ve BlockFi’nin The Sandbox’ı trade için eklediği haberleri SAND fiyatlarını yükseltiyor. Fiyat, 1 Mayıs’taki dip seviyesinden bu yana yaklaşık %25 arttı.

coinmuhendisi.com haberlerinde de yer verdiğimiz Ronin saldırısı nedeniyle fiyatlarda büyük bir düşüşe tanık olduktan sonra Axie Infinity (AXS), nihayet yukarı doğru hareket etmeye başladı. Kesin olmak gerekirse, ralli 4 Mayıs’ta şirketin Land stake ödüllerini açıklamasıyla başladı. Son 24 saatte fiyat %20’den fazla arttı. Ayrıca uzmanlar, BlockFi desteğinin de AXS için önemli olduğunun kanıtlandığını belirtiyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir