Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.357
% 0.09
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.357
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Bu Metaverse Coin’e Dikkat: Büyük Hareket Bekleniyor!  

Kripto analisti Akash Girimath’a göre ApeCoin fiyatı 5,02 dolar civarında bir direnç izdihamında reddediliyor. Analist, devam eden geri çekilmenin, muhtemelen 3,78 dolar destek seviyesi civarında duracağını ve tersine döneceğini söylüyor. Öte yandan analiste göre, 3 dolarlık psikolojik seviyenin altına yakın dört saatlik bir mum çubuğu, metaverse coin için yükseliş tezini geçersiz kılacak. Akash Girimath’ın ApeCoin (APE) analizini okuyucularımız için hazırladık.

“Metaverse coin projesi ApeCoin, tekrar atağa hazır”

ApeCoin fiyatı, bir dibi temsil eden üç farklı düşük salınım üretti. Bu kurulumu, APE’yi kapsamlı bir şekilde toplanmaya iten bir yükseliş izledi. Bununla birlikte, momentum eksikliği, metaverse coin’in geri çekilmesine ve toparlanmasına neden oldu. Muhtemelen bu, başka bir yükselişten önce gerçekleşti.

Coinmuhendisi.com’dan takip ettiğiniz üzere ApeCoin fiyatı 12 Haziran’da 3,20 dolarda dip yaptı. Bu konsolidasyon APE için bir dip oluşturarak alıcıların satıcıları aşmasına ve kontrolü ele geçirmesine izin verdi. Sonuç olarak, APE geçen 19 Haziran’dan bu yana %56 ters ralli yaparak 3,11 dolara geriledi. ApeCoin fiyatı 5 dolar psikolojik seviyesine yaklaşıyor. Bu durumda, 23 Mayıs’tan bu yana oluşan düşük zirveleri ve 5,02 dolardaki yatay ablukayı birbirine bağlayan azalan trend çizgisi ile bir direnç izdihamıyla karşı karşıya kaldı.

Buradaki bir ret, ApeCoin fiyatını düşüş trendine itti. Bu da muhtemelen 3,78 dolarlık istikrarlı bir destek seviyesi etiketlenene kadar devam edecek. Bu hareket, alıcılara APE’yi %62 oranında yukarı iten bir sıçramayı tetikleme fırsatı sağlayacak. Ancak bu ralli, yeni bir tanesini 6,09 dolardan etiketlemek için 5,02 dolarlık engeli aşacak.

APE 4 saatlik grafik

“Bu durum APE için yükseliş tezini geçersiz kılacak”

Yükseliş eğiliminden bağımsız olarak, 3,78 dolarlık bariyerin kırılması, alıcılar arasında bir zayıflığa işaret edecek. Böyle bir durumda, metaverse coin ApeCoin fiyatının 3 dolara geri çekilmesi muhtemel. Bu psikolojik destek tabanının altına yakın dört saatlik bir mum çubuğu, APE için yükseliş tezini geçersiz kılacaktır. Bu gelişme, ApeCoin fiyatını %16 oranında daha da düşürerek 2,50 dolar seviyesine indirebilir.

Basın zamanında APE, CoinMarketCap’e göre günlük bazda %6,72 kayıpla 4,05 dolardan işlem görüyordu. Metaverse coin, piyasa değeri bakımından 39. sırada yer alıyor. APE, yaklaşık 3 ay önce 39,40 dolara ulaşarak, tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü. Öte yandan, daha sonra işler tersine döndü ve APE sert düşüşlere tanık oldu. Mevcut durumda ATH seviyesinden %90 uzakta duruyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir