Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.597
% 1.75
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.597
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Bu Metaverse Coin Pik Yaptı: 4 Borsa Listeliyor!

Türk yatırımcılar arasında popüler bir metaverse coin, yeni NFT lansmanları ve 4 borsanın listesine katıldıktan sonra %50’den fazla değer kazandı.

Radio Caca (RACA), Bitcoin ve Ethereum’u geride bırakıyor

RACA’nın değeri son 30 günde %50’den fazla arttı. Coinmarketcap verilerine göre, Bitcoin gibi piyasadaki en popüler kripto para birimlerinden bazıları aynı dönemde sadece %3 ve Ethereum %20’ye yakın yükseldi. RACA’nın performansı diğer kripto para birimlerinden çok daha fazlaydı.

Radio Caca ve ekosistemleri büyüdüğü için, en büyük kripto para borsalarından bazıları, önümüzdeki birkaç gün içinde platformlarına RACA’yı ekleyeceklerini duyurdular. Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere Huobi, ChangeNow, Bybit ve Phemex, portföylerine yakın zamanda RACA’yı ekleyen şirketlerden sadece birkaçı.

Metaverse coin dev borsaların listesine eklendi

Huobi kullanıcıları artık borsada USDT çiftinde RACA ticareti yapabilir. Bunun yanı sıra, listenin bir parçası olarak Huobi, şirketin Huobi Kazanç programına kaydolan kişilere RACA staking veriyor. Bir diğer önemli listeleme, RACA’yı USDT çiftine (RACA/USDT) yerleştiren ve token’ı da staking programının bir parçası yapan RACA’nın ByBit’teki listesiydi.

Yatırıcıların RACA token’ine 350’den fazla kripto para birimiyle hızlı bir şekilde değiştirmesine olanak tanıyan bir hizmet olan ChangeNOW aracılığıyla RACA için 350’den fazla kripto para birimi takas edilebilir. Ayrıca, entegrasyonun bir parçası olarak hizmet, herhangi bir değişim için yedi gün boyunca herhangi bir ücret olmayacağını söyledi. Singapur merkezli bir borsa olan Phemex’i kullanan 2 milyondan fazla kişi artık Radio Caca’yı USDT çifti (RACA-USDT) üzerinden alıp satabilir.

Yakın tarihli duyurular

Radio Caca (RACA) geçtiğimiz günlerde rapçi French Montana ile anlaşmalarını duyurdu. “2D Montega Metaverse” bunlardan biri. NFT albümüyle birlikte gelen Metamon NFT’leri tarafından yönlendiriliyor ve oyna-kazan mekanizması kullanıyor. Ayrıca, tanınmış bir iş insanı olan French Montana, NFT.NYC’de bir konuşma yapacak. Dördüncü yıllık NFT topluluk liderliğindeki etkinlik bu yıl 20-23 Haziran tarihleri ​​arasında gerçekleştirilecek.

Oyna-kazan oyunu Metamon World, United States of Mars metaverse (USM) ve devasa NFT OpenPFP Marketplace, aynı zamanda CEO olan Radio Caca tarafından yapılmıştır. Anlaşmanın bir parçası olarak USM Metaverse’e katılacaklar. Son olarak, Radio Caca’nın yeni NFT pazarı OpenPFP, Particlon ile varlıkları NFT’lerin içine yerleştirilmesine ve metaverse deneyimini güçlendirmesine olanak sağlayacak bir ortaklık duyurdu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir