Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.768
% 0.38
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.768
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Bu Metaverse Coin Ortaklığı Duyurdu: Fiyatı Haberle Patladı!

Metaverse coin ve projeleri önemli fiyat artışları görmeye devam ediyor. 17 Ocak’ın en büyük kazancı, şu anda %130’un üzerinde artışla 18.44 dolardan işlem gören Avaxtars Token (AVXT) oldu. Bu yazıda, Avaxtars’a bakalım ve yükselişin neden kaynaklandığını görelim.

Avaxtars Token (AVXT) Nedir?

Ekim 2021’de piyasaya sürülen AVXT, Avalanche’ın C-Chain’i üzerine kurulu Avaxtars adlı oyna-kazan metaverse oyununun yerel kripto para birimidir. Avaxtar’lar NFT tabanlıdır ve oyunun her bileşeni “tokenleştirilebilir” ve Avalanche Blockchain üzerinde faaliyet gösterir. Her Avaxtar dijital olarak oluşturulur ve Avalanche ağının benzersiz ERC-721 NFT’si olarak kaydedilir. Oyun aynı zamanda NFT’lerin Dijital Genetik Kodunu (DGC) analiz edebilen ve yeni 2. Nesil Avaxtarlar oluşturabilen Kişisel Avaxtar Üretim Makinesi’ne (PAGM) sahip. Proje, kullanıcıların yeni Avaxtars ve AVXT tokenları kazanmalarını sağlayan bu sürece Avaxtar Farming adını veriyor.

  • Oynamaya başlamak için, bir Avaxtar (AVXT) satın alması gerekiyor. Birinci Nesil ve İkinci Nesil Avaxtar’lar uygun fiyatlıdır ve maliyeti 5 ila 15 dolar arasındadır.

coinmuhendisi.com olarak hazırladığımız metaverse rehberlerine buradan (bölüm-1, bölüm-2) ulaşabilirsiniz.

Metaverse coin projesinin fiyatı neden yükseliyor?

Bugün Avaxtars, Avalanche ağındaki ilk sosyal ağ olan Kaira Network ile ortaklıklarını duyurdu. Kullanıcılar artık Avaxtar NFT’lerini Kaira Network platformuna bağlayabilir, içerik oluşturabilir ve sosyalleşirken Kaira token kazanabilir. Ortaklık, projeye yükseliş ivmesi sağlamaya yardımcı olsa da, Avaxtars’ın son fiyat artışının ana nedenlerinden biri, büyüyen bir ekosisteme sahip gerçek bir çalışan ürüne sahip olmasıdır.

Aşağıdaki grafik, AVXT tokenin geçen haftaya göre durumunu gösteriyor. Metaverse coin, yazım sırasında, 156.8 bin adet arzıyla 2.8 milyon dolar piyasa değerine sahip. AVXT, aşağıdaki borsalarda listeleniyor:

  • Pangolin
  • TraderJoe
  • MEXC
  • YetiSwap

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir