Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.352
% 2.05
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.352
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Bu Metaverse Coin Listeleme ve Lansman Haberiyle Fırladı!

Popüler oyun tokenı Axie Infinity (AXS), arazi staking ödüllerini tanıttıktan sonra son 24 saat içinde ralli yaparken, kripto para borç veren BlockFi da token için destek ekledi. Bunun üzerine, metaverse coin AXS yükseliş yaşadı. İşte detaylar…

Axie Infinity, yeni bir platform tarafından destekleniyor

coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Axie, bu haftanın başlarında, daha fazla oyuncu çekmek ve AXS fiyatlarını yükseltmek amacıyla oyununda sanal araziyi stake etmek için ödüller sunmuştu. Hareket şimdiye kadar başarılı görünüyor. Bu sırada, bir blog gönderisinde, kripto borç verme hizmeti BlockFi, ABD dışındaki kullanıcıların artık AXS ve diğer 13 popüler token üzerinde işlem yapabileceğini ve faiz kazanabileceğini söyledi. Hareket, 4 Mayıs’tan itibaren geçerlidir.

Liste aynı zamanda The Sandbox (SAND) ve Decentraland (MANA) gibi diğer popüler metaverse tokenlarının yanı sıra kripto para birimleri Terra (LUNA) ve Binance Coin (BNB) içerir. Bahsedilen tokenlarının tümü, hareketin ardından Perşembe günü güçlü kazançlar kaydetti. BlockFi, tümü artık AXS ve benzerlerine erişebilecek olan 500.000’den fazla perakende hesabıyla en büyük kripto kredi sağlayıcıları arasında yer alıyor. Popüler oyna-kazan oyunu, sanal arazisine sahip olmayı teşvik etmek ve yönetişimi geliştirmek için arazi belirleme ödüllerini getirdiğini söyledi.

Metaverse coin fiyatı yükseliş yaşadı

Hareket aynı zamanda, oyuncuların sanal arazilerini satışa koyarak oyunun arazi özelliklerindeki bir gecikmeye yanıt vermesi ve arazi fiyatlarını önemli ölçüde düşürmesiyle ortaya çıkıyor. Yine de, arazi belirleme geçicidir ve ödüller arazi güncellemesi yayınlandıktan sonra aktif oyuna geçiş için ayarlanmıştır. Oyun şimdi topluluk katılımını teşvik etmek için daha fazla program sunmayı planlıyor.

Axie Infinity (AXS), son gelişmelerin ardından 29.27 dolardan 34.71 dolara kadar yükselmeyi başardı. AXS, yazım sırasında yüzde 11.9’luk bir yükseliş ile 34.09 dolardan el değiştiriyor. 2.6 milyar dolardan el değiştiriyor. Haftalık bazda ise yüzde 12.2, 14 günlük süreçte ise yüzde 26.2’lik bir düşüş yaşamış durumda.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir