Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.769
% 1.13
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.769
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Bu Metaverse Coin Lansmanı Duyurdu! “Patlamaya Hazır”

Oyuncuların ücretsiz olarak oynayabileceği bir kart savaşı olan Axie Infinity Origin lansmanı, toplulukta çok beklenen bir olaydı. Origin’in piyasaya sürülmesi, yatırımcılar arasında metaverse coin talebinin körüklenmesine neden oldu.

Axie Infinity, yükseliş trendini kırmaya ve sürdürmeye hazırlanıyor

Axie Infinity (AXS) fiyatı, proje Origin lansmanını duyurduğu için son geri çekilmeden kurtulmak için yolda. Topluluk, oyunculara kart savaşlarına ücretsiz erişim sağladığı için Origin’in lansmanını haftalarca bekledi.

Origin’in lansmanı, Axie Infinity’nin aktif kullanıcılarını geçen hafta önemli bir artışla 413.589’a çıkardı. Bugün erken saatlerde, Axie Infinity’nin arkasındaki ekip, NFT oyun tarihinin en büyük dövüş kartlarından birini hazırladı. 12 farklı dilde 24 saat canlı yayın ve profesyonelce hazırlanmış espor oyunlarıyla Origin, topluluktan kullanıcıları çekecek etkinliklerle dolu.

Origin’in lansmanı, metaverse coin için bir dönüm noktası

Ronin ağına yapılan 600 milyon dolarlık saldırının devam eden soruşturmasında, ABD’li yetkililer sorumlu taraf olarak Kuzey Koreli bilgisayar korsanlarını belirledi. Analistler, Axie Infinity fiyat trendini değerlendirdi ve uzun vadeli yükseliş tahminlerinin geçerli olduğuna inanıyor. Bir kripto analisti ve yatırımcısı olan “P2Edaily”, Axie Infinity için uzun vadeli yükseliş projeksiyonunun hala geçerli olduğuna ve sarsılmadığına inanıyor. Analist, Axie Infinity grafiğinde 2018-19’daki Bitcoin fiyat tablosundakine benzer bir yükseliş sinyali belirliyor.

Analiste göre Axie Infinity fiyatı için bir sonraki hedefi 60,46 dolar.

Ronin hack saldırısında neler yaşandı?

Coinmuhendisi.com haberlerinde yer verdiğimiz üzere, Mart ayının sonlarında, popüler, oyna-kazan oyunu Axie Infinity için inşa edilen bir Ethereum side chain olan Ronin, toplam değeri 600 milyon doları aşan 173.600 Ethereum (ETH) ve 25.5 milyon USD Coin (USDC) için hacklendi. Ronin köprüsündeki ihlal, popüler P2E oyununun geliştiricileri Sky Mavis tarafından doğrulandı:

Sky Mavis, istismarın ardından benzer bir söz vermişti ve kayıp fonlar geri alınmasa bile etkilenen kullanıcıların geri ödenmesini sağlayacağını iddia etmişti. 6 Nisan’da popüler oyunun geliştiricileri, kripto borsası Binance ve diğer yatırımcılar tarafından yönetilen 150 milyon dolar topladı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir