Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.424
% 0.03
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.424
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Bu Metaverse Coin, Devasa Yatırımını Duyurdu!

Küresel Blockchain girişim platformu Limitless, piyasaya sürülecek yeni bir oyna-kazan metaverse oyununu desteklemek üzere Next Earth’den 12,5 milyon dolarlık yatırım aldı. İlgili metaverse coin projesi, Ağustos 2021’den bu yana 400.000’den fazla sanal arazi NFT’si satarak, proje için bir başlangıç ​​noktası olarak dünya yüzeyinden yararlanıyor.

Next Earth’den 12,5 milyon dolarlık dev metaverse yatırımı

Limitless, stratejik ortaklık kurmak üzere Next Earth’ten 12,5 milyon dolarlık fonu kabul ediyor. Böylece, Limitless, Next Earth ve bir bütün olarak metaverse için yeni projelerin inşasında önemli bir adım atıldı. Next Earth, bu yatırımın sağlıklı bir metaverse ekonomisinin geliştirilmesine yardımcı olacağını ve yeni firmaların gelişmesine ve kullanıcıların sanal gerçekliğin sunduğu her şeyin keyfini çıkarmasına izin vereceğini düşünüyor. Yatırım hakkında resmi Twitter hesabında şu ifadelere yer verildi:

Next Earth, Limitless Holding ile metaverse’i bir sonraki seviyeye taşımaya hazır.

Küresel Blockchain girişim platformu olan Limitless ve metaverse projesi Next Earth’ün arkasındaki ekip, iki firmanın daha da büyük başarılar elde etmesi için Next Earth ile gerçek bir oyna-kazan işbirliği kurdu. Limitless, Next Earth’ü güvenilir bir sistem entegrasyonu kaynağı olarak görüyor ve projenin hizmet sağlayıcı platformunun geliştirilmesinde yardımcı oluyor. Next Earth ise Limitless’i önemli bir stratejik ortak olarak kabul ediyor ve devam eden genişlemelerini sağlamak için önemli yatırım ve yardım sunuyor.

Metaverse coin NextEarth (NXTT) nedir?

Ağustos 2021’den bu yana Next Earth, neredeyse 400.000 sanal arazi NFT’si sattı. Sanal arazi sahipleri girişim yürütebilir, metaverse’in DAO’suna katılabilir ve platformun faaliyetlerinden para kazanabilir. Next Earth, VR ve kullanıcı tarafından oluşturulan içeriğe odaklanmadan önce kendi kendini idame ettiren bir metaverse ekonomisi geliştirmeye odaklanıyor. NXTT’nin piyasaya sürülmesinin ardından işletme, platformun geleceğini etkileyecek ve bir yol haritası görevi görecek bir dizi NEIP yayınlamayı planlıyor. Yazım sırasında, NextEarth (NXTT) fiyatı son 24 saatte %6 düşüşle 0.009747 dolardan işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir