Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.354
% 0.64
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.354
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Bu Meme Coin, SHIB’i Geçti! Bakın Balinalar ise Ne Yapıyor

Shiba Inu, Baby Doge Coin’e karşı: BabyDoge, sahip olunma açısından popüler meme coin Shiba Inu’yu aşmış görünüyor. Baby DogeCoin (BabyDoge), Shiba Inu (SHIB) sahiplerini geride bıraktı. Haber, Baby Doge Coin’in resmi Twitter hesabı tarafından tweet yoluyla açıklandı. Ayrıntılar coinmuhendisi.com’da.

Meme coin projeleri kapışıyor

BscScan verilerine bakıldığında, Baby Doge Coin‘in şu anda 1.119.507 sahibi varken, Shiba Inu’nun toplam sahip sayısı 1.116.713 olarak görünüyor. Baby DogeCoin’in son zamanlarda popülerlik kazandığına şüphe yok. Bununla birlikte, Shiba Inu, Baby Doge Coin’e göre birçok rekabet avantajına sahip olduğundan, “Balinalar” BabyDoge’a kıyasla Shiba Inu’yu (SHIB) tercih ediyor. SHIB’in bu bağlamda rekabet avantajlarından birkaçı şöyle sıralanabilir:

  1. Shiba Inu’nun ekosisteminin kendisi (SHIB, BONE ve LEASH).
  2. Shiba Inu’nun toplam arzı Baby Doge Coin’e kıyasla çok daha az.
  3. NOWPayments, Newegg, Shiba Coffee Shop, Bigger Entertainment gibi en önemli işletmeler Shiba Inu’nun “topluluk yanıklarını” destekliyor.
  4. Shiba Inu, “Shibarium” adıyla blockchainini başlatmaya yakın. Shibarium’un gas ücretleri sorununu çözdüğü ve büyük olasılıkla sıfıra yakın olduğu söyleniyor.

Shiba Inu, Avustralyalı oyun stüdyosu PlaySide ile zaten ortak olduğu ve Activision’da Eski Başkan Yardımcısı William Volk’un atanması yatırımcıların ilgisini çektiği için yakında NFT Game‘i piyasaya sürmeye de yakın. Shiba Inu ayrıca Shiba Inu Oshiverse’nin lansmanını duyurdu ve daha fazla heyecana neden oldu. Shiba Inu (SHIB) artık AMC Theatres, NOWPayments, Newegg, vb. gibi birçok tanınmış kuruluş tarafından bir ödeme yöntemi olarak kabul edilmektedir. Babydoge şüphesiz ciddi bir benimsenme alıyor; Ekip ayrıca bazı ciddi baby doge yakmayı planlıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir