Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.650
% 2.00
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.650
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Bu Meme Coin, CertiK’te En Trend 3. Proje Oldu!

Popüler meme coin Shiba Inu (SHIB), uzun süredir metaverse, NFT arazi satışı, DEX ve swap platformlarının haberiyle gündeme geliyor. Blockchain protokollerini ve DeFi projelerini analiz eden bir şirket olan CertiK’e göre, Shiba ekosisteminin DEX platformu ShibaSwap en güvenli ikinci platform ve en trend 3.proje.

CertiK, meme coin projesinin DEX platformunu ikinci sıraya yerleştirdi

Piyasa değerine göre en büyük ikinci meme coin olan Shiba Inu (SHIB), Ağustos 2020’de piyasaya sürülmesinden bu yana çeşitli alanlarda ödeme yöntemi olarak popüler kazandı, hatta kripto paraların şirketler tarafından benimsenmesine öncülük ediyor. Bu dönemde meme coin’lerin popülerliği Shiba’nın fiyatını şekillendirmişti.

Shiba ekosisteminin merkezsiz borsası olan ShibSwap, artık piyasanın en güvenli ikinci teknolojisi olarak kabul ediliyor. Ayrıca, Shiba Inu, CertiK’in “Güvenlik Lider Tablosunda” üçüncü en popüler proje seçildi. Yakın tarihli bir tweet’te, CertiK sonuçlarını açıkladı.

Shiba Inu aşırı güveli bir kripto para birimi

Raporun kısa bir incelemesi, ShibSwap’ın %95 güvenlik puanına sahip olduğunu ortaya koyuyor. Güvenlik derecelendirmeleri, diğer faktörlerin yanı sıra sosyal duyarlılık, istatistiksel analiz, yönetişim ve özerklik, on-chain izleme, piyasa volatilitesi ve güvenlik değerlendirmelerini içeriyor. Çalışma ayrıca bir güvenlik istihbarat motoru olan Skynet tarafından da desteklendi. Diğer altcoin projeleri arasında Shiba Inu, Certick’in güvenlik deri tahtasında üçüncü sırada yer alıyor.

Güvenlik neden önemli?

Kripto sektöründeki güvenlik, özellikle milyarlarca dolar tehlikedeyken göz ardı edilemeyecek kritik bir husustur. Örneğin, bilgisayar korsanları geçmişte ağlara sızdı ve milyarlık nakit çaldı. Binance ve diğer tanınmış borsalar bile karşı koyamadı. “Bilgisayar korsanları, 2019 Mayıs başlarında Binance’den 7.000 Bitcoin çaldı”

Utility token vs meme coin

Shiba Inu topluluğu, meme token’i bir şakadan işlevsel bir kripto para birimine dönüştürmek için çok çalıştı. Para birimi için özel bir değişim olan ShibSwap, bu çabayı destekliyor. coinmuhendisi.com olarak ele aldığımız üzere, Shiba Inu NFT’ler, Shibarium, Shiba Inu Game and Metaverse, ShibaDEX ve Burn portal ile artık sadece bir meme coin projesi değil.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir