Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.826
% 0.96
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.826
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Bu Hafta Gözler O 5 Altcoin’de: İşte Neler Olacağı!

Kripto para piyasaları düşüş trendini sürdürüyor ve yatırımcılar kar elde edebilecekleri altcoin projelerini araştırıyor. Bu nedenle sektördeki gelişmelerden haberdar olmak çok önemlidir. Coinmuhendisi.com olarak, okurlarımızı bilgilendirmek için bu haftanın en önemli kripto para olaylarından bazılarını derledik. Bu yaklaşan etkinlikler arasında stratejik ortaklıklar, teklif oylaması, güncellemeler vb. yer alıyor. Bu hafta gözler listemizdeki 5 altcoin projesinde olacak. Terra (LUNA) yaklaşan genesis lansmanı ve Kava 10 güncellemesi bu haftanın en önemli etkinliklerinden bazıları.

İşte bu hafta odaklanılması gereken 5 altcoin projesi:
Kava 10 Ana Ağ Lansmanı

Başlangıçta 10 Mayıs 2022 için planlanan Kava 10 ana ağ yükseltmesi nihayet yaklaştı. Raporlara göre erteleme, sorunsuz bir lansman için yeterince hazırlanmak amacıyla yapıldı. Merakla beklenen ana ağ lansmanı şimdi 25 Mayıs 2022’de gerçekleşecek. Bununla ilgili daha fazla bilgiyi Kava Network Twitter sayfasında bulabilirsiniz. Kava, hızı ve birlikte çalışabilirliği ile bilinen bir katman-1 blok zinciridir.

Rigel Protokolü Auto-Period Launch

DeFi platformu olan Rigel Protocol, yaklaşmakta olan Auto-period özelliğinin ayrıntılarını duyurdu. Özellik 24 Mayıs 2022’de piyasaya sürülecek. Ayrıca duyuruya göre Auto-Period Launc özelliği, DeFi alanına yatırım yapmayı otomatikleştirmeye yardımcı olacak. Bununla birlikte, kullanıcılar otomatik DeFi işlemlerini sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebilecekler. Yalnızca istenen piyasa koşullarını önceden yapılandırmaları gerekiyor. Bu koşullar sağlandığında, al-sat otomatik olarak gerçekleştirilecek. Otomatik Dönem Özelliği ile kullanıcılar şunları yapabilecek;

  • Otomatik işlemler
  • Ürün Staking ve
  • Piyasa oluşturma

Daha önce açıklandığı gibi, lansman 24 Mayıs 2022’de gerçekleşecek. Pancakeswap, Quickswap ve Uniswap gibi DEX platformları tarafından desteklenecek. Ayrıca desteklenen zincirler arasında Binance Smart Chain (BSC) ve Polygon (MATIC) zinciri bulunuyor.

Terra Önerisi 1623 Yönetişim Oylaması

Tüm Terra (LUNA) ekosistemi yaklaşık iki hafta önce çöktü. Terra ekosistemini güçlendirmeye yönelik hamlelere rağmen hala genel olarak kırmızı bölgede yer alıyor. UST algoritmik stabilcoin şu anda ABD doları ile sabit tutmak yerine 0,06 dolardan işlem görüyor. LUNA ise kriz sırasında toplam değerinin yakalşık yüzde 99,9’unu kaybetti. Durumu kurtarmak için Terra ekosistemi 1623 önerisiyle geldi. Teklif, Terra zincirini iki (2) ayrı zincire dönüştürecek.

Ayrıca, teklifi geçirmek için oylama şu anda devam ediyor ve 25 Mayıs 2022’de sona erecek. Bu nedenle, ilgilenen topluluk üyeleri burada teklif lehinde veya aleyhinde oy kullanabilir. Başarılı olursa, teklifin Genesis dosyası 27 Mayıs 2022’de oluşturulacak. Aynı gün ağın resmi lansmanı da yakından takip edilecek.


Bu altcoin artık BitMart borsasında işlem görüyor
Bitmat, Realms of Ethernity (RETH) için destek ekleyecek

Realms of Ethernity (RETH) altcoin projesi artık BitMart borsasında işlem görüyor. Yakın zamanda yapılan bir duyuruda BitMart, artık kendi borsasında RETH token alım satımının desteklendiğini açıkladı. Ayrıca, para yatırma özelliğinin lansmanı 21 Mayıs 2022’de gerçekleşti. İlgilenen yatırımcılar, artık altcoin ile işlem yapabilirler. Bu özelliği, 24 Mayıs 2022’de para çekme özelliğinin tanıtımı izleyece. Ayrıca desteklenen işlem çifti RETH/USDT işlem çiftidir. Realms of Ethernity, oyna kazan (P2E) bir MMORPG oyunudur. Ayrıca artık Uniswap’ta da mevcut.

Listedeki son altcoin UFO Gaming’in Staking Dapp Lansmanı

Merkeziyetsiz sosyal oyun platformu UFO Gaming, dapp staking’i yakında başlatacak. Lansmanın bir parçası olarak, dapp staking için para yatırma özelliği de 25 Mayıs 2022’de başlayacak. Lansman aynı zamanda The Dark Metaverse’in lansmanını da anltacak. Ayrıca lansman sayesinde UFO oyuncuları ve kullanıcıları ikili ödül kazanma şansına sahip olacaklar.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir