Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.152
% 1.28
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.152
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

“Bu Dipler Olacak” Analist, Altın ve Bitcoin Hedefini Paylaştı!

InTheMoneyStocks.com’un baş piyasa stratejisti Gareth Soloway; Bitcoin, altın ve hisse senetleri için kısa vadeli hedefleri hakkında konuştu. Ayrıca, yeni hedeflerini aktardı. coinmuhendisi.com olarak detayları paylaşıyoruz…

Gareth Soloway, Bitcoin’de 20.000 dolarlık hedefini koruyor

Daha önce katıldığı çeşitli programlarda, teknik açıdan bakıldığında orta vadede BTC’nin 20.000 dolara düşmesi gerektiğini savunan Soloway, en son röportajında da bunu yineledi. Yıl sonuna kadar piyasa değerine göre en büyük kripto para biriminde 100.000 dolarlık bir seviye görüleceğini düşünmediğini belirtti. Ancak “keşke 100.000 doları olasılıklar dahilinde görseydim”, diyerek “60.000 dolar civarında satın alım yapan” pek çok insanın olduğunu bildiğini söyledi.

Soloway, uzun vadede yükselişe geçse de 20.000 dolarlık orta vadeli Bitcoin fiyat hedefini koruduğunu söyledi. Doğu Avrupa’daki gerilimler hakkında Soloway, Rusya’nın Ukrayna’yı işgalinin aslında Bitcoin için destek sağlayabileceğini söyledi. Daha önce de bildirdiğimiz üzere ABD, Rusya’nın askeri harekat başlatmak için tüm güçlere sahip olduğunu söylüyor, ancak Rusya defalarca böyle bir planı olmadığını söyledi. Ayrıca Ukrayna da, istihbarat biriminin böyle bir duyum almadığını yineliyor. Kesin bir şey olmasa da söylentiler emtiaların fiyatını artırdı.

Soloway’in altın tahmini ne yönde?

Rusya-Ukrayna geriliminin küresel çapta yayılmasıyla altının ons fiyatı hafta sonu 1.860 doları aşmış görünüyor. Teknik açıdan bakıldığında altının grafiğinin “kesinlikle harika” olduğunu belirten uzman isim, sarı metalin bir süredir konsolidasyon aşamasında olduğunu söylüyor. Uzman, aşağıdaki grafikte gösterdiği trend çizgilerine ulaşmaya devam eden altının, nihayetinde daha yüksek seviyelere kırabileceğini ve 2020’nin rekor seviyesi olan 2.070 dolara ulaşabileceğini belirtiyor.

Elbette bunun ne zaman yaşanacağı belli değil. Soloway, şakayla karışık bir şekilde “Rusya Ukrayna’yı bugün işgal ederse 2.070 doların görülebileceğini” söylüyor. Soloway ayrıca enflasyonun artışına dikkat çekerek bunun altın fiyatlarını yükseltebileceğini iddia ediyor. 2020 yılının grafiğiyle paralel çizerek bakıldığında, altında büyük kırılmanın bu yılın Ağustos ayında gerçekleşme olasılığı olduğunu belirtiyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir