Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.808
% 2.26
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.808
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Bu DeFi Altcoin’ine Dikkat Edin: Paranızı Sıfırlıyorlar!

Terra (LUNA) Blockchain ekosisteminin en popüler merkezi olmayan finans (DeFi altcoin) uygulamalarından biri olan Astroport’un (ASTRO) destekçileri, taklitçi bir uygulamayı tespit etti.

DeFi altcoin projesi Astroport’un sahte uygulamasına dikkat!

Anonim kripto geliştiricisi ve meraklısı TheMoonMidas tarafından Twitter’da paylaşılan bir açıklamaya göre, dolandırıcılar büyük bir dijital piyasaya Astroport’un sahte bir uygulamasını yükledi.

LUNA ve ASTRO ailesi: Google Play mağazasında SAHTE Astroport uygulaması var. İndirmeyin. Yapabiliyorsanız lütfen rapor edin.

Uygulama, Android tabanlı akıllı telefonlar ve tabletler için Astroport ekibinin resmi bir ürünü gibi görünüyor. Gerçek bir Astroport uygulamasının arayüzünü gösteriyor, ancak bununla hiçbir ilgisi yok.

Uzmanlar, büyük olasılıkla, Terra (LUNA) ekosistem katılımcılarının fonlarını ve özel anahtarlarını çalmakla ilgilenen dolandırıcılar tarafından oluşturulduğunu belirtiyor.  TheMoonMidas, uygulamanın (‘Astroport Swap’ adlı) ekran görüntüsünü ekledi ve tüm Terra (LUNA) ve Astroport (ASTRO) destekçilerinden bir kötüye kullanım bildirim mekanizması aracılığıyla yönetime rapor vermelerini istedi.

Terra ekosistemi dalgalanmaya geri döndü

Twitter takipçileri sahte uygulamanın varlığını doğruladı ve Astroport’un (ASTRO) hiçbir zaman mobil cihazlar için enstrüman kullanmadığını belirtti. Astroport (ASTRO), Terra (LUNA) ekosisteminin merkezi olmayan kripto para borsaları (DEX) için ayrılmaz bir araç ve ‘Terra’nın meta AMM’si. Uzmanlar, DeFi altcoin projesinin, DeFi segmenti için giderek daha popüler hale geldiğini ve son altı ayda TVL metriklerinin neredeyse 8 kat arttığını kaydediyor.

Şu anda, Terra’nın üçüncü en büyük protokolü; sadece ağır sikletler Anchor (ANC) ve Lido Finance (LDO) tarafından geçilmiş durumda. Daha önce Coinmuhendisi.com tarafından bildirildiği üzere Terra, TVL bakımından DeFi için en büyük Blockchain. Basın zamanına göre, TVL’si 29,69 milyar dolar eşdeğerinde ve son 24 saatte %2,6 arttı.

LUNA, yazının yazıldığı sıralarda CoinMarketCap verilerine göre günlük bazda %4,45 kayıpla 80,53 dolardan işlem görüyordu. DeFi altcoin projesi, piyasa değeri bakımından kripto liginde ilk ilk 10’da 8.sırada bulunuyor. LUNA, yaklaşık bir ay önce görmüş olduğu 120 dolarlık tüm zamanların en yüksek seviyesinden %32 uzaklaştı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir