Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$65.061
% 1.04
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 65.061
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Bu DeFi Altcoin’inde Hata Bulundu: Fiyat Düştü!

  • DeFi altcoin projesi Convex Finance’ın sözleşmelerinden birinde kritik olmayan bir hata bulundu.
  • Bu, ekibin eski sözleşmedeki tüm tokenlerin kilidini açmasını ve yeni bir sözleşmeyi yeniden dağıtmasına neden olıyordu.
  • Convex’in ekibine göre, hata kullanıcı fonlarını tehlikeye atmadı.

DeFi altcoin projesi Convex Finance, vlCVX ödül sisteminde, ekibin yeni bir sözleşme düzenlemesini gerektiren bir hatadan haberdar edildi. Convex, hiçbir fon kaybının olmadığını ve “kullanıcı mevduatlarının risk altında olmadığını” söyledi. Coinmühendisi.com olarak, detayları sizler için derledik, birlikte konuyu inceleyelim…

DeFi altcoin projesi Convex Finance’de bir hata tespit edildi!

Convex Finance, kritik olmayan bir hata nedeniyle bugün bir sözleşmeden kilitli CVX’in kilidini açmak zorunda kaldı. Kilitli CVX sözleşmesi, ödül sisteminde bir hatanın keşfedilmesi üzerine yeniden konuşlandırıldı. Hatayı içeren sözleşmede kilitli olan tüm CVX’lerin kilidi açıldı, yani CVX tokenlerini oylamaya kilitleyen kullanıcılar, istenirse bunları geri çekmeli ve yeni sözleşmede yeniden kilitlemeli. Oy kilitli CVX tokenleri, platform ücretlerini ödüllendiren ve oy hakkı veren kilitli Convex tokenlerini temsil eder.

Hata, kullanıcı fonları için tehlikeli olmasa da “süresi dolmuş kilitlerin doğrudan yeni bir adrese yeniden kilitlenmesi” olasılığına izin verdi ve bu da onların kazandıklarından daha fazla cvxCRV ödülü talep etmelerini sağladı. Convex‘in sözleşmeleri “değişmez ve yükseltilemez” olduğundan, yeni bir sözleşmenin yeniden düzenlenmesi ve eski sözleşmenin terk edilmesi gerektiği anlamına geldiğinden, sözleşme basitçe yamalanamazdı.

CVX tokeni haberin etkisiyle %15 düştü!

Sosyal etki kuruluşlarını aynı anda finanse eden bir getiri üreticisi olan Popcorn’daki çalışanlar, Convex’i hatanın varlığı konusunda uyardı ve bunun karşılığında Convex’in hazinesinden bir ödül alacaklar. Convex Finance, getiri üretimine ve likidite sağlamaya izin veren ve herhangi bir merkezi olmayan finans platformu arasında kilitlenen en yüksek toplam değere sahip otomatik bir piyasa yapıcısı olan Curve’den kullanıcıların daha yüksek getiri elde etmesine yardımcı olan bir protokoldür.

DeFi altcoin projesi Convex, kullanıcıların CRV’yi kilitledikten sonra cvxCRV tokenlerinin verilmesi yoluyla likiditeyi korurken Curve stake ödülleri kazanmalarına olanak tanır. cvxCRV, CRV kilitli kalırken getiri elde ederken yalnızca küçük bir indirimle alınıp satılabilir. Bu mekanizma, Convex’in iyi performans göstermesine izin verdi ve kilitli toplam değeri bu yılın başlarında 20 milyar doları aştı. CVX tokeni haberin etkisiyle %15 düştü ve şimdi ise yeşil tahtada işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir