Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.859
% 2.57
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.859
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Bu DeFi Altcoin’i Tek Haberle Fırladı! “Nisan’da Patlayabilir”

Compound fiyatı, stake ödüllerindeki bir güncellemenin ardından büyük bir yükseliş trendine başladı. Altcoin projesi, ödülleri yüzde 50 oranında azaltan yeni bir ödül programı olan Proposition 92’ye geçti. Piyasanın önde gelen pek çok analisti, COMP’un yükseliş trendinin devam edeceğini tahmin ediyor. İşte detaylar…

Bu altcoin fiyatı yükseliş trendine giriyor

Piyasa sıralaması bakımından 88. sırada yer alan kripto para Compound (COMP)’un fiyatı, yatırımcıların varlık üzerinde yükselişe geçmesiyle bir gecede yüzde 14 artış kaydetti. Daha önce, Compound’un ekosistemi, ödülleri kullanıcılara hızlı ve etkili bir şekilde dağıtıyordu. Bu durum, altcoin kullanıcılarının token’larını anında satmalarına sebep olurken, kâr amacıyla COMP farming uygulaması sorunlu hale geldi.

İlk ödül sistemi Compound’u başlatmış ve kripto para biriminin benimsenmesini artırmış olmasına rağmen kullanıcılar hoşnutsuzluklarını dile getirdiler. Kullanıcılardan gelen şikayetleri göz önünde bulunduran geliştiriciler, ödülleri yüzde 50 oranında azaltmak amacıyla yeni bir ödül sistemi olan Proposition 92’yi piyasaya sürdüler. Bu sayede, altcoin üzerindeki satış baskısı azalacağından, Compound sahiplerinin paylarının uzun vadede değerini koruması hedefleniyor.

Compound, önümüzdeki ay büyük bir patlama görecek

coinmuhendisi.com olarak daha önce bildirdiğimiz üzere Compund’ın farming tutumu, daha önce token’ın fiyatını olumsuz etkilemişti. Bu nedenle analistler bu yeni güncellemeden olumlu bir etki bekliyor. Ayrıca altcoin’in topluluğu da Compound’un değerinde büyüme için mevcut programı sonlandırmanın ve yeni bir program başlatmanın en iyisi olduğuna inanıyor. Son zamanlarda altcoin projesinin fiyat trendini değerlendiren pek çok piyasa uzmanı ise COMP’un yükseliş trendinin devam edeceğini tahmin ediyor.

Analistler, Compound (COMP) fiyatının Nisan 2022’de ikiye katlanmasını bekliyor. Bunun sebebinin ise altcoin’in fiyat grafiğinde gözlemlenen ters bir baş-omuz modelinin oluşması olarak düşünülüyor. Ters baş-omuz modeli, bir varlığın düşüş trendindeki bir tersine dönüşle ilişkili olarak nitelendiriliyor. Bu nedenle, bu model DeFi altcoin projesindeki fiyat rallisinin devam edebileceğini ve token’ın istikrarlı yükselişine devam edebileceğinin sinyalini veriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir