Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.636
% 1.37
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.636
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Bu DeFi Altcoin’i Popüler Borsaya Girdi: Fiyat Uçtu!

Düşük sermayeli bir DeFi altcoin projesi, genel kripto piyasası trendine uyuyor. Altcoin’in popüler bir borsadan destek aldıktan sonra bu hafta fiyatı güçlü arttı. coinmuhendisi.com olarak, detayları sizler için derledik, birlikte konuyu inceleyelim…

DeFi altcoin projesi, yeni bir borsaya giriyor!

Singapur merkezli Crypto.com, Pazar günü mobil uygulamasında piyasa değerine göre 1275. sıradaki kripto para olan Tectonic’i (TONIC) listeledi. Tektonik, kendisini “pasif getiri elde etmek ve anında destekli kredilere erişmek için zincirler arası bir para piyasası” olarak adlandırıyor. Projenin protokol tokeni olan TONIC, yönetim ve stake için kullanılır. Crypto.com, tokeni ilk olarak bu ayın başlarında web sitesinde listeledi.

Cronos Blockchain’i üzerine inşa edilen Tectonic, bu hafta Twitter’da, bilgisayar korsanlarını kodu gözden geçirip sistemlerdeki herhangi bir güvenlik açığını keşfettikleri için ödüllendiren bir platform olan Immunefi ile çalıştığını da duyurdu.

Protokol güvenliği her zaman 1 numaralı önceliğimizdir. Bugün, Tectonic akıllı sözleşmelerinin ve fiyat oracle’lerinin artık immunefi’de cronos_chain Bug Bounty Programı kapsamında olduğunu duyurmaktan gurur duyuyoruz.

Altcoin fiyatı listelemeyle fırladı!

TONIC, listelenmeden önce 0.00000044 dolar civarında işlem görüyordu ve o zamandan beri %80’den fazla bir fiyat artışıyla 0.00000095 dolara kadar yükseldi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir