Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.902
% 1.57
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.902
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Bu da Oldu: Kripto Para İçin Babasını Zehirledi!

ABD’nin Maryland eyaletinde yaşayan 24 yaşındaki uyuşturucu bağımlısı Liam Ghershony, babasının 400 bin dolar değerindeki kripto para hesabını ele geçirmek için suikast düzenledi. Olaydan iki gün sonra babanın baygın bedeni sağlık çalışanları tarafından evinde bulundu. Dört günlük yoğun tedaviden sonra iyileşen talihsiz baba olayın şokunu yaşıyor.

400 bin dolarlık kripto para hesabı için babasını zehirledi

ABD’nin Maryland eyaletinde Bethesda şehrinde yaşayan Liam Ghershony, 2018 yılında babasıyla beraber bir kripto yatırım hesabının vergilendirmesi sonrasında 350 bin dolar nakit para kazandı. Aynı zamanda uyuşturucu bağımlısı olan 24 yaşındaki genç, benzodiazepin, adderrall ve kokain gibi maddelerle giderek daha fazla paranoyak hale geldi. Oğlunun vahim durumunu fark eden babası kripto paralarını satarak bu işten ayrılmasını bile tavsiye etti. Ancak Liam Ghershony, babasını hesabındaki 400 bin dolarlık kriptoyu ele geçirmeyi planlıyordu. Uyuşturucu bağımlısı olan ve tedavi gören Liam Ghershony, bunu yapabilmek için babasını çayına antidepresan ilaçları karıştırarak zehirlemeye karar verdi. Olayın ardından dört gün sonra sağlık çalışanları babanın baygın bedenini evinde buldu ve talihsiz baba dört günlük yoğun tedavi ardından iyileşti…

24 yaşındaki Liam Ghershony, yerel basına verdiği demeçte, amacının sadece babasını uyutmak ve 400 bin dolarlık kripto hesabını ele geçirmek olduğunu söyledi. Daha önce sabıka kaydı olmayan genç şimdi 125 gün hapiste kalacak ve iki ayı akıl sağlığı ve uyuşturucu rehabilitasyon merkezinde geçirecek.

Yaşlı Ghershony hiçbir şey hatırlamadığını söylüyor

Dedektifler, oğlunun gazabına uğrayan yaşlı Ghershony’yi hastanede ziyaret etti. Davadaki kayıtlara göre, oğlunun ona daha fazla enerji vereceğini söylediği çay ikram ettiğini hatırladı, ancak dedektiflere daha sonra ne olduğunu hatırlamadığını söyledi. Davadaki kayıtlara göre, “elbette oğlum için endişeleniyorum, genel olarak iyi bir çocuk” dedi. Beş gün sonra, dedektifler genç Ghershony’yi birinci derece cinayete teşebbüsle suçladı. Savcılar daha sonra davayı araştırırken, babasını kasten öldürmeye çalıştığına dair hiçbir kanıt bulamadı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir