Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.343
% 3.41
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.343
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Bu Bitcoin Balinasına Dikkat: O Seviyeye Satış Duvarı Ördü!

Bitfinex’te büyük bir soru duvarı göründüğünden, 34.000 dolardan Bitcoin (BTC) satın alan bir balina, mevcut seviyelere yakın satış yapmaya hazır görünüyor.

Bitfinex balinası satış moduna geçti

TradingView’den elde edilen veriler, BTC fiyatının 25 Mart’ta 45.137 dolar ile birkaç haftanın en yüksek seviyelerine ulaştığını gösteriyor. Bununla birlikte, ayın başından bu yana ilk kez 45.000 dolar yeniden ortaya çıktıkça, Bitcoin’in en büyük yatırımcılarından bazıları arasında çok tanıdık davranışlar da ortaya çıktı. O gün dikkatler, balinalar ile ünlü bir platform olan ve alım satımlarıyla kısa vadeli fiyat hareketlerine rehberlik eden Bitfinex borsasına çevrildi. Popüler analist Pentoshi’nin belirttiği gibi, BTC’yi en son 34.000 dolar civarında satın alan balinalar şimdi 45.000 dolardan başlayan önemli bir talep pozisyonuna girdi.

Bu arada Michaël van de Poppe, BTC/USD’nin Mart ayındaki önceki reddetme noktalarında likiditeyi süpürmesi durumunda “bir düzine” olası daha düşük fiyat hedefi işaretledi, bunlar da 45.000 doların biraz üzerinde. En son YouTube güncellemesinde, “bu aşamada düşüş eğiliminde olduğumu söylemiyorum, ancak bu birikimi yaparken, bu noktada gerçekten uzunlarla ilgilenmiyorum” dedi. Sadece 50.000 dolarlık long pozisyonları düşünmek için itici güç oluşturacağını da sözlerine ekledi.

Bitcoin ve Ethereum dirençlere nasıl tepki verecek?

Van de Poppe, altcoin piyasasın da radarda olduğunu ve özellikle Ethereum’un (ETH) yaklaşan dirençle nasıl başa çıktığını görmenin ilginç olacağını ekliyor. Piyasa değerine göre ilk on kripto para birimi, Bitcoin’in %5’lik kazanımlarıyla eşleşen ETH/USD liderliğindeki günlük zaman dilimlerinde açık bir güç gösterdi.

Coinmühendisi.com olarak aktardığımız üzere Cardano (ADA), gün içinde hafif düşerken, geçen haftanın aynı dönemine göre hala %35 artarak ilk onun en iyi performansı gösteren kriptosu oldu. Ethereum Classic (ETC) ve Bitcoin Gold (BTG) gibi PoW Bockchain’ler, Ethereum PoS’a geçinden kaynaklandığı düşünülen %50’nin üzerinde haftalık kazanımlar elde etti. Piyasa yükselişini değerlendiremeyen altcoin’lerden biri The Graph (GRT) oldu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir