Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.061
% 1.04
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.061
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Bu Balina Göstergesi, Bitcoin (BTC) Fiyatının Eylül’de Olduğu Gibi Toplanabileceğini Öngörüyor

Eylül ayına kıyasla piyasa oynaklığına rağmen balinalar Bitcoin (BTC) alımı yaptı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Zincir üstü analitik firması Santiment’in balina göstergesi, Bitcoin’in Eylül ayının sonundan Kasım ayının başlarına kadarki rallisinin bir benzerini gerçekleştirebileceğini öne sürüyor. Santiment şu ifadeleri kullandı:

“Bitcoin’in 100 ila 1000 BTC tutan balina adreslerinin sayısı sadece 10 hafta öncesine kıyasla 193 adres daha ekledi. Bu katmandaki balinaların sayısı tarihsel olarak BTC fiyatına çarpıcı şekilde etkileyici paralellikler gösterdi.”

Bu adresler Bitcoin fiyatının yanında yükselme eğiliminde olduğundan, bu piyasa için iyi bir işarettir. Bitcoin’in Eylül ayı sonlarında 40.800 dolara yakın dip seviyelerinden yukarı doğru bir yükseliş başlattığını ve 10 Kasım’da tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 69.000 dolara ulaştığını hatırlatalım.

Şu anda 49.200 dolardan işlem görmesine rağmen, Bitcoin, CoinGecko verilerine göre 2021’de %153.6 oranında artışla güçlü bir yıl geçirdi.

Bitcoin Fiyat Performansı

Bitcoin, Mayıs ayında 67.000 dolara yakın yüksek seviyelere ulaştıktan sonra düşüş yaşadı. Lider kripto para Eylül ayı sonlarında bir geri dönüş gerçekleştirdi. Öncü kripto para daha sonra Kasım ayında tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 69.000 dolara yükseldi ancak, bu dönüm noktasına ulaştığından beri, fiyat tüm yükseliş tahminlerine meydan okuyarak ve piyasa duyarlılığının büyük ölçüde düşüşe geçmesine neden olarak daha da geriledi.

Korku ve Açgözlülük endeksine göre piyasa hissiyatı, geçen aya kıyasla “açgözlülük”ten “korku” hissine geçti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir